Vesti
Hronika

KP: Uhapšena tri državljana Srbije sa 11 kilograma droge

Pripadnici Kosovske policije regiona Prištine i Gnjilana su sproveli  juče akciju koja je rezultirala hapšenjem troje državljana Srbije i zaplenom jedanaest kilograma supstance za koju se sumnja da je marihuana, saopšteno je danas iz Kosovske policije.

KP: Uhapšena tri državljana Srbije sa 11 kilograma droge
Zaplenjena marihuana (Foto Kosovska policija)

Nakon što je policija dobila informacije da će u Gnjilanu biti izvršena prodaja, odnosno, kupovina opojnih droga, sprovedena je akcija.

Policija je potom identifikovala vozilo marke Mercedes sa srpskim tablicama „VR“, koje je bilo parkirano na lokaciji.

U saopštenju se dodaje da je potom pristigao automobil marke Golf u kojem su bile tri osobe, dok je jedna od njih prišla parkiranom automobilu.

„Službenici za borbu protiv narkotika preduzeli su hitne mere kako bi identifikovali i pretresli osumnjičenog državljanina Srbije P.S, a tokom dalje pretrage prtljažnika vozila marke Mercedes pronađena su dva velika paketa sa tri crne torbe u kojima se, kako se sumnja nalazila marihuana.

Izvršen je pretres vozila, osumnjičenih i kuće jednog od njih u Gnjilanu.

Zaplenjeni su jedan pištolj marke Zastava, jedan šaržer sa 142 metka kalibra 9 milimetara, još jedan pištolj i 34 metka kalibra 44mm, dok je osumnjičenima određena mera pritvora.

 Ostale vesti

Osojane: Pronađeno beživotno telo povratnika u selu Koš
U povratničkom selu Koš kod Osojana u jutrarnjim časovima je pronađeno beživotno telo povratnika Velimira Popovića (1951) ispred porodične kuće. Srčani udar je najverovatniji uzrok njegove smrti.
  • 30.11.2021
KM: Danas saslušanje učesnika sinoćnjeg incidenta
Učesnici sinoćnje tuče i pucnjave koja se oko 23 sata dogodila u kafiću „Amnezija“ u Kosovskoj Mitrovici biće saslušani danas zbog alkoholisanog stanja u kome su se nalazili, rekao je za RTV Kim portparol Kosovske policije za region Sever poručnik Bratislav Radović. 
  • 30.11.2021
Pucnjava i tuča u centru Kosovske Mitrovice, ranjene dve osobe
Portparol Kosovske policije za region Sever, poručnik Branislav Radović, potvrdio je oko ponoći za KoSSev da je nešto ranije došlo do incidenta u ulici Vardarskoj.
  • 30.11.2021
Uklonjeno 70 eksplozivnih naprava u šumi kod Đakovice

Pripadnici kosovskih snaga bezbednosti uklonili su 70 neeksplodiranih eksplozivnih naprava, otkrivenih prethodnih dana u okolini Đakovice.

  • 29.11.2021
Eksplodirala ručna bomba u Kosovu Polju, nema povređenih
U Kosovu Polju je jutros oko 6 sati eksplodirala ručna bomba ispred jednog bara u centru grada, ali niko nije povređen.
  • 29.11.2021
Na Kosovu noćas tri slabija zemljotresa
Na Kosovu su noćas zabeležena tri slabija zemljotresa.
  • 29.11.2021