KP: Uhapšena dvojica muškaraca zbog trgovine ljudima

Kosovska policija uhapsila je juče u Prištini dvojicu muškaraca koji se sumnjiče da su umešani u krivična dela „Trgovina ljudima“ i „korišćenje seksualnih usluga žrtava trgovine ljudima“, saopštili su iz Kosovske policije.

Podeli ovaj članak sa:
 • Ilustracija (Nezavisne novine)

Direkcija za istragu trgovine ljudima, u koordinaciji sa tužiocem Osnovnog tužilaštva u Prištini, pretresla je jedan stan u Kosovu Polju nakon dobijenih informacija da postoji jedan slučaj za koji se sumnja da je trgovina ljudima.

Pripadnici policije su prilikom pretresa stana, uhapsili dvojicu muškaraca S.S. (1979) i J.Š. (1978) za koje se sumnja da su umešani u krivična dela „trgovina ljudima“ i „korišćenje seksualnih usluga žrtve trgovine ljudima“, kao i oduzeli materijalne dokaze koji će se koristiti u daljim sudskim postupcima.

Žrtve su u skladu sa „standardnim procedurama za žrtve trgovine ljudima“ poslate u sigurnu kuću.

Nakon saslušanja, dvojici osumnjičenih određeno je zadržavanje od 48 sati.

Ostale vesti

 • Severna Mitrovica: Naoružan upao u kafanu

  Severna Mitrovica: Naoružan upao u kafanu

  Kosovska policija uhapsila je tridesetrogodišnjeg muškarca A. I. srpske nacionalnosti, koji je pod dejtsvom alkohola naoružan upao u kafanu „Centar“ u Kosovskoj Mitrovici, potvrdio za Radio Kontakt plus portparol Kosovske policije za region Sever, poručnik Branislav Radović.

 • Preminuo dr Nebojša Milovanović

  Preminuo dr Nebojša Milovanović

  Istaknuti lekar, humanista, direktor Doma zdravlja u Donjoj Gušterici dr Nebojša Milovanović, iznenada je preminuo noćas u 56. godini života. Doktor Nebojša Milovanović bio je dugogodišnji lekar u Domu zdravlja u Donjoj Gušterici i direktor Regionalne bolnice pri opštini Gračanica.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane