Vesti
Hronika

KP: U opštini Leposavić zapaljena štala u vlasništvu policijskog službenika

Kosovska policija (KP) je jutros (6.11.2022) oko 04.00 časa posle ponoći primila informaciju o paljevini imovine pripadnika srpske zajednice nastanjenog u selu Donji Krnjin u opštini Leposavić.
KP: U opštini Leposavić zapaljena štala u vlasništvu policijskog službenika
Ilustracija (Foto Pixabay)

Policijska jedinica je izašla na lice mesta i preduzela potrebne policijske radnje, navodi se u saopštenju dostavljenom medijima iz KP-a. Međutim, nema podataka o pričinjenoj materijalnoj šteti.

"Kosovska policija će se starati o bezbednosti svih građana bez razlike, o očuvanju reda i javnog mira, otkrivanju izvršilaca ovakvih krivičnih dela i njihovom izvođenju pred organe vlasti", dodaje se.

"KP ostaje posvećena ispunjavanju svojih dužnosti u istrazi i rasvetljavanju ovog i drugih slučajeva podmetanja požara, orijentisanih ka privatnoj imovini", zaključeno je u šturom saopštenju.Ostale vesti

Obeležavanje 24 godišnjice NATO bombardovanja

U petak 24. marta navršavaju se 24 godine od početka NATO bombardovanja na SR Jugoslaviju. Godišnjica će biti obeležena u Gračanici.

  • 21.03.2023
Milivojević: Podnet zahtev za formiranje Anketnog odbora za istinu o „Pandi“
Poslanik Demokratske stranke Srđan Milivojević rekao je da je Skupštini Srbije podnet zahtev za formiranje Anketnog odbora radi utvrđivanja istine o zločinu u pećkom kafiću "Panda".
  • 20.03.2023
Dvojica napala muškarca na Malom Zvečanu

Kosovska policija regiona Sever zabeležila je u današnjem izveštaju slučaj nanošenja lakih telesnih povreda u opštini Zvečan.

  • 20.03.2023
Opljačkana kuća porodice Mitić u Lapljem Selu

Nepoznati počinioci opljačkali su sinoć kuću porodice Mitić u Lapljem Selu. Prema rečima vlasnika kuće Jugoslava pljačka se najverovatnje dogodila sinoć oko 18 časova, a iz kuće je odnet sav nakit i tri laptopa. Mitići su u vreme pljačke bili van kuće, a po povratku su zatekli isprevrtan nameštaj i stvari.

  • 19.03.2023
Priština: U hotelu jedna osoba ubijena, dve povređene
U hotelu u naselju Arberia u Prištini, danas je jedna osoba ubijena, a dve su povređene.
  • 18.03.2023
SafeJournalists: Zaustaviti zastrašivanje novinara na Kosovu
Regionalna novinarska mreža SafeJournalists je saopštila da je neko pokušao da zapali garažu urednika javnog servisa Radio-Televizije Kosovo Aljbana Selimija u Prištini i pozvala nadležne da istraže motive tog napada, što pre pronađu počinioce i adekvatno ih kazne.
  • 17.03.2023