Vesti
Hronika

KP: Sumnjiva smrt u Leposaviću

Beživotno telo Srbina M.D. (1972) pronađeno je juče u selu Dren, u opštini Leposavić, saopšteno je iz Kosovske policije.
KP: Sumnjiva smrt u Leposaviću
Leposavić (Foto Tanjug)

Portparol Kosovske policije za region Sever poručnik Branislav Radović za Kontakt Plus radio kaže da je o nestanku nastradalog, policiju prethodni dan obavestio njegov rođak, istakavši da je poslednji put viđen 26.aprila u 16 časova.

"Pretragom terena, patrola policijske stanice u Leposaviću, 27. aprila u popodnevnim satima pronašla je beživotno telo sa prostrelnom ranom u predelu grudi. Pored tela pronađeni su automatska puška AK-47, dve kutije sa po 30 metaka municije kalibra 7,62 mm i jedna čaura istog kalibra“, kazao je Radović.

Izvršen je uviđaj od strane mrtvozornika i Regionalne istražne jedinice.

Nakon istrage, kontaktiran je dežurni tužilac, koji je, upoznavši se sa okolnostima incidenta, slučaj okvalifikovao kao "Sumnjiva smrt“.

Telo je poslato na Odeljenje za sudsku medicinu u Prištini radi obdukcije.

Istraga se nastavlja.Ostale vesti

Obijena kuća u Donjoj Gušterici
Lopovi su sinoć oko 21 čas upali u kuću M. Filipovića u Donjoj Gušterici i odneli zlato u vrednosti oko 3.000 evra i 400 evra u kešu.
  • 27.09.2020
Odlazak Bogoljuba Marinkovića Bogija
Danas je u Gračanici sahranjen Bogoljub Bogi Marinković (1959-2020) istaknuti član Amaterskog pozorišta „Janićije Popović“, glumac amater, aktivista u pozorišnom amaterizmu i radnik Doma kulture „Gračanica“.
  • 26.09.2020
Radnik Trepče preminuo usled teških povreda
Jedan radnik RMHK "Trepča" u Leposaviću, preminuo je danas nakon što je teško povređen mašinom za rad.
  • 25.09.2020
Napeto ispred kancelarije veterana OVK
Nakon današnjeg hapšenja lidera ratnih veterana OVK Hisnija Gucatija, ispred kancelarije ovog udruženja okupio se veći broj ljudi, a situacija je iz časa u čas sve napetija, prenosi Reporteri.
  • 25.09.2020
Optužnica za ubistvo Olivera Ivanovića vraćena na ponovni postupak
Na osnovu žalbi odbrane optuženih za ubistvo Olivera Ivanovića, Apelacioni sud je doneo odluku da predmet vrati na početak, potvrdila je za RTV Kim branilac optužene Silvane Arsović, advokat Jovana Filipović.
  • 25.09.2020
Saobraćajna nezgoda na putu Gračanica - Laplje Selo
Kod arheološkog nalazišta Ulpijana u Gračanici danas posle 13 sati došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj su povređene četiri osobe, saznaje RTV Kim.
  • 23.09.2020