Vesti
Hronika

KP: Šest Srba uhapšeno zbog krađa

Kosovska policija saopštila je jutros da je zbog teške krađe u Zvečanu i Zubinom Potoku uhapsila šestoricu Srba, koji su osumnjičeni da su počinili više krađa na teritoriji ovih opština.
KP: Šest Srba uhapšeno zbog krađa
Kosovska policija (Foto Kim arhiva)

U Zubinom Potoku u selu Donje Varage Kosovska policija je lišila slobode trojicu Srba osumnjičenih da su počinili teške krađe 19. decembra.

U Zvečanu su, navodi Kosovska policija, uhapšena još trojica kosovskih Srba koji su takođe osumnjičeni za krađe počinjene na teritoriji ove opštine.

Odlukom nadležnog tužioca svi osumnjičeni su pritvoreni.Ostale vesti

Saobraćajna nesreća u Gračanici
U Gračanici kod kružnog toka dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovali autobus i automobil. Policija je na licu mesta i vrši uviđaj.
  • 26.11.2022
Preminuo Saša Zalepugin
Poznati televizijski voditelj, novinar i urednik Aleksandar Saša Zalepugin i autor kultne emisije "Nedjeljom popodne", preminuo je u Zagrebu u 91. godini, javljaju zagrebački mediji.
  • 26.11.2022
Uroševac: Uhapšen zbog silovanja maloletnice
Još jedan slučaj silovanja zabeležen je na Kosovu, ovoga puta u Uroševcu.
  • 26.11.2022
Ukinut pritvor medicinskim sestrama koje su maltretirale štićenicu doma za stare u Peći
Medicinskim sestrama uhapšenim zbog napada na štićenicu doma za stare u Peći početkom ovog meseca, kosovski Vrhovni sud ukinuo je meru pritvora.
  • 25.11.2022
Merdare: Zaplenjeno više od pola tone suvog mesa
Carinici su na kontrolnom punktu Merdare zaplenili više od 530 kilograma goveđeg sudžuka i pečenice, kojima su bili napunjeni koferi među prtljagom jednog autobusa na liniji iz Prizrena ka Nemačkoj, saopštila je Uprava carina.
  • 24.11.2022
Prijavljen slučaj silovanja maloletnice u Vitini

Kosovskoj policiji prijavljen je još jedan slučaj silovanja maloletnice, ovoga puta u Vitini.

  • 24.11.2022