Vesti
Hronika

KP o pucnjavi u Zvečanu: Pokušaj ubistva

Kosovska policija klasifikovala je slučaj pucnjave koja se dogodila juče u ranim večernjim satima u Zvečanu kao pokušaj ubistva.
KP o pucnjavi u Zvečanu: Pokušaj ubistva
Zvečan (Foto arhiva Kim)

U dnevnom izveštaju iz Kosovske policije danas poručuju da je na licu mesta pronađeno pet metaka, te navode da je muškarac sa Kosova prijavio da su nepoznata lica iz vozila u pokretu pucala na njegovo vozilo.

Takođe su potvrdili da nema povređenih, već da je samo pričinjena materijalna šteta.

Policija je slučaj klasifikovala kao „pokušaj ubistva“. Istraga je u toku, navodi se u šturom saopštenju Kosovske policije, piše KoSSev.

Ovaj portal je juče izvestio o pucnjavi koja se dogodila u blizini zgrade opštine u Zvečanu.

Kako je objavljeno, pucano je na automobil nekadašnjeg direktora bolnice u Kosovskoj Mitrovici i dugogodišnjeg istaknutog funkcionera vladajućih struktura dr Milana Ivanovića.

Zamenik regionalnog komandira direkcije Sever major Besim Hoti kazao je juče za KoSSev da su pripadnici policije izašli na teren, međutim, on tada nije mogao da potvrdi da je zaista pucano na automobil sa namerom.Ostale vesti

Štrpce: Arsenijević i Vasiljević privedeni. Hteli da saznaju više o Ski centru?
Aleksandar Arsenijević iz GI „Srpski opstanak“ iz Kosovske Mitrovice i Danijel Vasiljević iz GI „Sloboda Štrpce“, privedeni su od strane Policije Kosova nakon što su, kako navode za RTV Kim, "mirnim putem došli u Opštinu Štrpce da gradonačelniku te lokalne samouprave, Daliboru Jevtiću postave par pitanja u vezi sa privatizacijom Ski centra Brezovica". Iz ove opštine kažu da su u zgradu ušli bez dozvole i su neovlašćeno snimali ispred kabineta predsednika.
  • 21.01.2022
Šesnaest godina od smrti Rugove. Osmani: Čovek koji je stvorio nezavisno Kosovo
Navršava se 16 godina od smrti Ibrahima Rugove, osnivača i predsednika Demokratskog saveza a potom i predsednika Kosova.
  • 21.01.2022
Požar uništio kuću povratnika
U porodičnoj kući povratnika Radovana Džolića u Tučepu kod Osojana tokom noći izbio je požar koji je napravio veliku materijalnu štetu. Uzrok požara prema rečima Džolića su bojler i instalacija u kupatilu. Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković obećao je saniranje pričinjene štete.
  • 20.01.2022
Požar u stambenoj zgradi u Lapljem Selu
U jednoj od stambenih zgrada u Lapljem Selu izbio je požar. Kako javlja novinarka RTV Kim sa lica mesta, vatrogasci pokušavaju da ugase vatru koja je zahvatila dva stana i krov ove zgrade. Pričinjena je velika materijalna šteta.
  • 20.01.2022
Nesreća u Bugarskoj, povređeno 29 putnika sa Kosova
U saobraćajnoj nezgodi u Bugarskoj povređeno je 29 putnika sa Kosova, od kojih je šestoro dece, kada se autobus u kome su bili sudario sa kamionom u gradu Ćustendil.
  • 18.01.2022
Visoki Dečani: Prošle godine 133 napada na Srbe
Manastir Visoki Dečani saopštio je da su se na Kosovu u 2021. godini dogodila 133 napada na srpsko stanovništvo.
  • 18.01.2022