Vesti
Hronika

KP o pucnjavi u Zvečanu: Pokušaj ubistva

Kosovska policija klasifikovala je slučaj pucnjave koja se dogodila juče u ranim večernjim satima u Zvečanu kao pokušaj ubistva.
KP o pucnjavi u Zvečanu: Pokušaj ubistva
Zvečan (Foto arhiva Kim)

U dnevnom izveštaju iz Kosovske policije danas poručuju da je na licu mesta pronađeno pet metaka, te navode da je muškarac sa Kosova prijavio da su nepoznata lica iz vozila u pokretu pucala na njegovo vozilo.

Takođe su potvrdili da nema povređenih, već da je samo pričinjena materijalna šteta.

Policija je slučaj klasifikovala kao „pokušaj ubistva“. Istraga je u toku, navodi se u šturom saopštenju Kosovske policije, piše KoSSev.

Ovaj portal je juče izvestio o pucnjavi koja se dogodila u blizini zgrade opštine u Zvečanu.

Kako je objavljeno, pucano je na automobil nekadašnjeg direktora bolnice u Kosovskoj Mitrovici i dugogodišnjeg istaknutog funkcionera vladajućih struktura dr Milana Ivanovića.

Zamenik regionalnog komandira direkcije Sever major Besim Hoti kazao je juče za KoSSev da su pripadnici policije izašli na teren, međutim, on tada nije mogao da potvrdi da je zaista pucano na automobil sa namerom.Ostale vesti

Nikoli Nedeljkoviću određen pritvor od 30 dana

Dvadesetogodišnjem Nikoli Nedeljkoviću iz Beograda koji je pre dva dana uhapšen na Gazimestanu određen je pritvor od mesec dana, kazala je njegova advokatica Jovana Filipović.

  • 30.06.2022
Dva puta privođen zbog pevanja ‚‚Kosovo je srce Srbije‚‚
Branko Antić, predsednik organizacije "Srpska solidarnost" privođen je juče u dva navrata zbog, kako su mu rekli u Policiji, ugrožavnja pravnog poretka i širenja mržnje.
  • 30.06.2022
ZP:Priveden muškarac zbog ulaska na Kosovo alternativnim putevima

Kosovska policija je u opštini Zubin Potok privela muškarca, srpskog državljanina, osumnjičenog da je alternativnim putevima stigao iz centralne Srbije na Kosovo.

  • 30.06.2022
Napadnuta ekipa Hitne pomoći u Lapljem Selu. U društvu napadača bio i komandir policije u Gračanici
Rano jutros prilikom pružanja pomoći povređenom licu u udesu koji se rano jutros dogodio između Lapljeg Sela i Gračanice napadnuta je ekipa hitne pomoći iz Lapljeg Sela.  
  • 29.06.2022
Miloradu Đokoviću određen pritvor do 30 dana
Sudija Osnovnog suda u Prištini odredio je pritvor do 30 dana Miloradu Đokoviću iz Vitomirice kod Peći, koji je u ponedeljak uhapšen zbog sumnje da je 1999. godine učestvovao u navodnom ratnom zločinu.
  • 29.06.2022
Filipović: Nikoli se stavljaju na teret reči za koje tvrdi da nije izgovorio
Nikola Nedeljković koji je juče uhapšen na Gazimestanu tereti se da je počinio krivično "raspirivanja razdora i netrpeljivosti". Trenutno se nalazi u Policijskoj stanici u Prištini gde je i saslušan. Još uvek se ne zna da li postoji osnov za odrđivanje pritvora.
  • 29.06.2022