Vesti
Hronika

KP o pucnjavi u Zvečanu: Pokušaj ubistva

Kosovska policija klasifikovala je slučaj pucnjave koja se dogodila juče u ranim večernjim satima u Zvečanu kao pokušaj ubistva.
KP o pucnjavi u Zvečanu: Pokušaj ubistva
Zvečan (Foto arhiva Kim)

U dnevnom izveštaju iz Kosovske policije danas poručuju da je na licu mesta pronađeno pet metaka, te navode da je muškarac sa Kosova prijavio da su nepoznata lica iz vozila u pokretu pucala na njegovo vozilo.

Takođe su potvrdili da nema povređenih, već da je samo pričinjena materijalna šteta.

Policija je slučaj klasifikovala kao „pokušaj ubistva“. Istraga je u toku, navodi se u šturom saopštenju Kosovske policije, piše KoSSev.

Ovaj portal je juče izvestio o pucnjavi koja se dogodila u blizini zgrade opštine u Zvečanu.

Kako je objavljeno, pucano je na automobil nekadašnjeg direktora bolnice u Kosovskoj Mitrovici i dugogodišnjeg istaknutog funkcionera vladajućih struktura dr Milana Ivanovića.

Zamenik regionalnog komandira direkcije Sever major Besim Hoti kazao je juče za KoSSev da su pripadnici policije izašli na teren, međutim, on tada nije mogao da potvrdi da je zaista pucano na automobil sa namerom.Ostale vesti

Osumnjičeni za skrnavljenje Đokovićevog murala privedeni, pa pušteni
Kosovska policija privela je, pa pustila osumnjičene za skrnavljenje murala sa likom Novaka Đokovića u Orahovcu.
  • 08.02.2023
Preminuo Ćiro Blažević
Fudbalski trener Miroslav Ćiro Blažević preminuo je u 88. godini posle duge borbe sa rakom.
  • 08.02.2023
KP: Krađa kod Sočanice
Na lokaciji u blizini Sočanice u opštini Leposavić je prijavljen slučaj "teške krađe" koja se dogodila na privatnom imanju (vikendica), gde su nepoznati počinioci ukrali "vazdušnu pušku i druge stvari", saopšteno je iz Kosovske Policije (KP).
  • 07.02.2023
U Orahovcu uništen mural najboljem svetskom teniseru
Mural sa likom Novaka Đokovića najboljeg svetskog tenisera koji je oslikan u Orahovcu uništen je noćas od strane nepoznatih počinilaca.
  • 07.02.2023
Prijave protiv Đuzića i napadača albanske nacionalnosti

U policijskoj stanici u Klokotu podneli su krivične prijave protiv devetnaestogodišnjeg Bobana Đuzića iz Mogile i maloletnog Albanca Lj. E. iz istog mesta, a koji je Đuzića prošle nedelje napao nožem nanevši mu dve ubodne rane, potvrdio je RTS-u Đuzićev branilac advokat Vasilije Arsić.

  • 06.02.2023
Dojava o bombi na aerodromu u Prištini
Osoblje i putnici međunarodnog aerodroma "Adem Jašari" u Prištini evakuisani su nakon informacije o podmetanju bombe.
  • 06.02.2023