Vesti
Hronika

Kosovska policija uklonila drvene prepreke u selu u opštini Zubin Potok

Pripadnici policijske stanice Zubin Potok uočili su u selu Bube u opštini Zubin Potok na kolovozu drvene prepreke koje su onemogućavale normalno kretanje vozila.
Kosovska policija uklonila drvene prepreke u selu u opštini Zubin Potok
Ilustracija (Foto KoSSev)

Na lice mesta izašle su i druge patrole koje su uklonile prepreke, kako bi se put oslobodio za saobraćaj i omogućilo slobodno kretanje na ovoj lokaciji.

Iz Kosovske policije navode da je Policijska stanica Zubin Potok pojačala patroliranje u cilju sprečavanja nezakonitih pojava.

Kosovska policija je saopštila da sprovodi istragu o ovom slučaju i da je posvećena postizanju strateških ciljeva u sprečavanju kriminalnih aktivnosti i krijumčarenja.Ostale vesti

Kancelarija za KiM: Načelniku Kosovsko-pomoravskog okruga oštećen automobil
Načelniku Кosovsko-pomoravskog okruga Davoru Petkoviću nepoznate osobe noćas su razbile staklo na privatnom automobilu, soapštila je Kancelarija za Kosovo i Metohiju.
  • 29.06.2022
Kosovska Policija: Uhapšen državljanin Srbije
Kosovska policija je potvrdila da je na Gazimestanu priveden državljanin Srbije i da je sproveden u stanicu Policije.
  • 28.06.2022
Mladić iz Beograda uhapšen nakon parastosa na Gazimestanu
Nikola Nedeljković iz Beograda (2002. godište) uhapšen je na Gazimestanu, javlja RTS. Policajci su mu, pošto je završen parastos stradalim srpskim junacima u Kosovskoj bici, golom do pojasa stavili lisice na ruke i odveli ga džipom u pravcu Prištine.
  • 28.06.2022
MUP: Navodi Rade Trajković lažni
Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije ističe da su potpuno lažni navodi koje je Rada Trajković iznela na svom Tviter profilu na račun postupanja policije prema njoj na Aerodromu "Nikola Tesla", kao i navodi o zabrani izlaska iz zemlje, saopšteno je iz MUP.
  • 24.06.2022
Trajkovićeva posle tri sata puštena kući
Predsednica nevladine organizacije Evropski pokret Srba sa Kosova Rada Trajković izjavila je FoNetu da je posle tri sata zadržavanja na aerodromu "Nikola Tesla" puštena kući i da su joj policajci preneli da se 27. juna javi u Treći opštinski sud u Beogradu.
  • 24.06.2022
Rada Trajković zadržana na beogradskom aerodromu
Predsednica Evropskog pokreta Srba sa Kosova Rada Trajković objavila je na Tviteru da je zadržana danas na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu od strane pogranične policije.
  • 24.06.2022