Kosovska policija obavila kontrolu na dve lokacije na severu Kosova

Zamenik regionalnog komandira kosovske policije Besim Hoti izjavio je da su pripadnici policije na severu Kosova sproveli akciju pretresa na dve lokacije u cilju suzbijanja privrednog kriminala.

Podeli ovaj članak sa:
 • Zvečan (Foto arhiv Kim)

Besim Hoti je u izjavi za Kosovo onlajn rekao da su akcije pretresa sprovedene u severnom delu Kosovske Mitrovice i u mestu Rudare u opštini Zvečan.

Tom prilikom, precizirao je Hoti, zaplenjena je određena količina različitih vrsta pića, pretpostavlja se, sa isteklim rokom.

Istražitelji za privredni kriminal, naveo je Hoti, u Rudaru su uspeli da pronađu i aparat uz pomoć kojeg su štampane etikete sa lažnim rokom trajanja.

Hoti nije mogao da kaže da li je neko u današnjoj akciji Kosovske policije priveden.

Naveo je da su akciju sproveli regionalni policijski istražitelji, a da je policija sa severa Kosova pružala asistenciju tokom operacije.

Ostale vesti

 • Todosijević osuđen na dve godine zatvora, sledi žalba

  Todosijević osuđen na dve godine zatvora, sledi žalba

  Bivši ministar administracije i lokalne samouprave u Vladi Kosova, Ivan Todosijević, osuđen je danas u Osnovnom sudu u Prištini na 2 godine zatvora zbog „podsticanje na nacionalnu, rasnu, versku mržnju, nemir ili netoleranciju“, potvrdio je za KoSSev advokat, Nebojša Vlajić.

 • Lažna vest o smrti Silvane Arsović

  Lažna vest o smrti Silvane Arsović

  Vest koja se pojavila na albanskom portalu Indeksonline o tome da je sekretarica pokojnog Olivera Ivanovića Silvana Arsović preminula je lažna, potvrdila je za našu televiziju potpredsednica GI SDP Ksenija Božović.

 • „Ubijanjem novinara, ubijena je demokratija“

  „Ubijanjem novinara, ubijena je demokratija“

  U drugom panelu Konferencije o nestalim i ubijenim novinarima na Kosovu govori se o institucionalnoj odgovornosti o rešavanju slučajeva ubijenih i nestalih novinara na Kosovu. „Šokiran sam činjenicom da broj ubijenih novinara na Kosovu nikome ništa ne znači“, kazao je Veran Matić, predsednik Komisije za istrage ubijenih i nestalih novinara u Srbiji.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane