Kosovska policija: Burna noć na Kosovu

Muškarac albanske nacionalnosti, uhapšen je zbog sumnje da je napao policijace na službenoj dužnosti u ulici Stefana Nemanje u Čaglavici, saopšteno je iz Kosovske policije.

Podeli ovaj članak sa:
  • Ilustracija (Foto novosti.rs)

Nešto posle ponoći, u ulici Marije Dragović u Lapljem Selu prijavljeno je pucanje, kako se pretpostavlja, iz vozila u pokretu. Policija je na mestu prijave pronašla čaure kalibra 9 mm, o čemu je obavešten tužilac.

U Uroševcu je privedena srpska državljanka zbog, kako se navodi u izveštaju Kosovske policije, fizičkog napada na muža, albanske nacionalnosti. Navodi se da su razlog napada poremećeni porodični odnosi, a osumnjičenoj je određen pritvor od 48 sati.

U okolini Leposavića, Kosovska policija je privela muškarca, srpske nacionalnosti zbog prijave za pokušaja silovanja ženske osobe, takođe srpske nacionalnosti. Privedeni je posle saslušanja pušten na slobodu.

Zbog seksualnog maltretiranja supruge i dve kćerke, u Gnjilanu je, po nalogu tužioca, uhapšen muškarac albanske nacionalnosti. Uhapšeni je, kako se navodi u saopštenju Koosvske policije, zbog psihičkih problema, upućen u pritvorsko psihijatrijsko odeljenje u Gnjilanu.

Prijavljena je i pljačka benzinske pumpe u selu Slatina, u blizini Kosova Polja. Radnik na pumpi je obavestio policiju da su ga na radnom mestu, na pomenutoj pumpi, napala dvojica maskiranih napadača, jedan naoružan pištoljem, a drugi je u ruci imao nož.

Kosovska policija saopštava i da je u nekoliko gradova bilo tuče, kao i zaplene oružja i droge.

Ostale vesti

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane