Kosovska Mitrovica: Zapaljen automobil

Automobil  marke "Fiat stilo", kruševačkih registarskih oznaka, zapaljen je rano jutros, nešto pre 4 sata, u Ulici Lole Ribara u Kosovskoj Mitrovici, a veruje se da je požar podmetnut, rečeno je za Kontakt Plus u  kosovskoj policiji. U požaru je oštećeno još jedno vozilo parkirano u neposrednoj blizini.

Podeli ovaj članak sa:
 • Kosovska Mitrovica (Foto arhiva Kim)

Zamenik komandira kosovske policije za region Sever Besim Hoti rekao je za Kontakt Plus da je policija informaciju o požaru primila u 03.53 h od vatrogasne jedince koja je bila na terenu.

Hoti je rekao da se veruje da je požar podmetnut , ali da tačan uzrok moraju utvrditi protivpožarni inspektori čiji izveštaj se čeka.

“Policija je dobila informaciju od vatrogasne jedinice o požaru koji je izbio na privatnom vozilu marke Fiat stilo kruševačkih registarskih oznaka. Požar je zahvatio I vozilo marke Reno klio bez tablica, koje je bilo parkirano pored Fiata Stilo. Slučaj je zabeležen kao izazivanje opšte opasnosti I oštećenje pokretne imovine” – rekao je Hoti.

On je dodao da je vlasnik vozila Fiat stilo student (1994.).

Ostale vesti

 • Aljbinu Kurtiju 17 meseci zatvora

  Aljbinu Kurtiju 17 meseci zatvora

  Apelacioni sud u Prištini odbacio je žalbu i potvrdio zatvorske kazne za lidera Samoopredeljenja Aljbina Kurtija i poslanike tog pokreta Aljbuljenu Hadžiju, Doniku Kadaj Bujupi i Fatona Topalija.

 • PIK: Uhapšen narednik

  PIK: Uhapšen narednik

  Policijski inspektorat Kosova saopštio je da je uhapšen narednik iz centralne Policijske stanice u Prištini zbog sumnje da je počinio krivično delo „Zloupotreba službene dužnosti ili ovlašćenja“.

 • "Ko je ubio Olivera Ivanovića?"

  Građanska inicijativa SDP poručila je danas da članovi, simpatizeri, porodica, prijatelji neće dozvoliti da se ubistvo lidera Olivera Ivanovića zaboravi.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane