Vesti
Hronika

Kosovska Mitrovica: Moguće samoubistvo

Muškarac srpske nacionalnosti (1939.) pronađen je danas mrtav u stanu u Kolašinskoj ulici u severnom delu Kosovske Mitrovice, a veruje se da je u pitanju samoubistvo.
Kosovska Mitrovica: Moguće samoubistvo
Kosovska Mitrovica (Foto Kim)

Zamenik komandira kosovske policije za region Sever Besim Hoti rekao je za Kontakt Plus da je policija jutros nešto posle 10:00 dobila informaciju o mogućem samoubistvu u stanu u Kolašinskoj ulici, gde se veruje da je muškarac srpske nacionalnosti (1939.) oduzeo sebi život vatrenim oružjem.

Hoti je rekao da su policijske jedinice na terenu - forenzičari i istražne jedinice, uviđaj na licu mesta je u toku, a o slučaju je obavesten i javni tužilac, te da će telo verovatno biti poslato na obdukciju na Institut za sudsku medicinu u Prištini.

“Policija otvara slučaj klasifikovan kao sumnjiva smrt, dok se obdukcijom ne ustanovi način izvršenja ovog dela, mada ima svih indicija da je u pitanju samoubistvo”, rekao je Hoti.

Više detalja biće poznato nakon završnog izveštaja policije.Ostale vesti

Popović: Hitno procesuirati vozača koji je udario L.P.
Predsednik opštine Gračanica Srđan Popović zahteva od Policije i nadležnih organa da hitno procesuiraju počinioca koji je juče krećući se kroz Gračanicu neprimerenom brzinom kolima udario  dete L.P. i naneo mu teške telesne povrede a potom pobegao, navodi se u saopštenju.
  • 06.03.2021
Saobraćajna nesreća u Gračanici, povređeno dvanaestogodišnje dete
Beli pasat koji se oko 17:00 kretao iz centra Gračanice ka Ajvaliji, udario je dvanaesetogodišnje dete na biciklu, a zatim se "zakucao" u banderu. Povređeno dete je odmah prebačeno u gračanički KBC, odakle je u nesvesnom stanju upućeno u Prištinu. Vozač je ostavio slupani auto i pobegao sa lica mesta.
  • 05.03.2021
Sud će ponovo raspravljati o pritvoru sedmorice mladića zbog tuče u Lapljem Selu
Apelacioni sud u Prištini doneo je odluku kojim se ukida prvostepeno rešenje Odeljenja Osnovnog suda u Gračanici o određivanju jednomesečnog pritvora sedmorici mladića zbog učešća u tuči u Lapljem Selu, potvrdio je za RTV Kim advokat Predrag Miljković.
  • 05.03.2021
PIK u Prištini uhapsio osam policajaca
Osam policijskih službenika, uhapšeno je danas u Prištini zbog sumnje da su izvršili više krivičnih dela, saopšteno je iz Policijskog inspektorata Kosova.
  • 05.03.2021
U centru Južne Mitrovice mladić nožem povredio oca i strica
Ozbiljan incident dogodio se danas pre podne u Južnoj Mitrovici, kada je mladić nožem nasrnuo na oca i strica i naneo im teške povrede, prenosi Reporteri.
  • 05.03.2021
U Globočici ranjena dvojica Goranaca
U selu Globočica u opštini Gora, iz vatrenog oružja su ranjena dvojica Goranaca, saopšteno je večeras iz Кancelarije za Кosovo i Metohiju.
  • 04.03.2021