Vesti
Hronika

Kosovo Polje: Gore cisterne sa naftom

Cisterne na naftnim derivatima zapalile su se na ulazu u Kosovo Polje. Mediji navode da su povređene četiri osobe.
Kosovo Polje: Gore cisterne sa naftom
Industrijska zona Kosovo Polje (Foto Balkan Insajt)

Kako javljaju prištinski mediji, u pitanju su cisterne kompanije “Al Petrol”.

Portparol Policije Bajram Krasnići kazao je prethodno za Indeksonline da u požaru nema povređenih. Međutim, nešto kasnije, mediji su preneli da su povrđene četiri osobe.

“Upravo se dogodio incident. Sve relevatne jedinice Policije Kosova i vatrogaslne službe su otišle na lice mesta i gase požar”, izjavio je Krasnići.

Krasnići je rekao da će stručni tim odlučiti o tome da li će biti potrebno evakuisanje stanovnika iz tog dela Kosova Polja.Ostale vesti

Nastavlja se protest u Gračanici zbog napada na srpskog mladića
Četvrti dan za redom u Gračanici su mirno protestovali roditelji, prijatelji i meštani zbog prebijanja mladića Luke Dimitrijevića, zahtevajući da se obavi ponovna istraga i da se napad Albanaca okarakteriše i tretira drugačije od nesporazuma.
  • 17.04.2021
Privedeni mladići koji su mahali albanskom zastavom u Mitrovici

Kosovska policija privela je u Kosovskoj Mitrovici dvojicu mlađih Albanaca i napisala im prekršajne prijave zbog kretanja u vreme policijskog časa. Pri tom, tokom kretanja delom Mitrovice u kojem žive većinom Srbi, privedeni su mahali zastavom Albanije, prenosi RTS.

  • 15.04.2021
Kancelarija za Kosovo i Metohiju saopštila je da su svakodnevne provokacije u srpskim sredinama na Kosovu postale realnost sa kojom živi i suočava srpski narod.
  • 15.04.2021
Protest zbog prebijanja mladića u Gračanici. Etnički motivisani napad ili nesporazum?

Zbog napada i prebijanja devetnaestogodišnjeg Luke Dimitrijevića u Gračanici je održan protest roditelja, prijatelja i meštana. Ispred policijske stanice okupilo se tridesetak ljudi. I dok roditelji i predstavnici lokalne vlasti u Gračanici tvrde da se radi o etnički motivisanom napadu, iz Policije tvrde da je u pitanju nesporazum.

  • 14.04.2021
U Gračanici napadnut i pretučen srpski mladić
Devetnaestogodišnji L.D. iz Gračanice napadnut je i pretučen sinoć od strane trojice Albanaca ispred Centra građanske energije (CEC). L.D. je u trenutku napada bio u društvu devojke i sestre, ali one nisu povređene, saznaje RTV Kim
  • 14.04.2021
Gračanica: Uhapšen zbog krađe

Jedno lice, čiji podaci nisu objavljeni, uhapšeno je tokom jučerašnjeg dana zbog krađe.

  • 12.04.2021