Kosovo: Kontrolisano 272 motela, 29 zatvoreno

Policijska operacija pokrenuta pre dva dana završila je kontrolom 272 motela i gostionice, od tih objekata, prema podacima Kosovske policije, zatvoreno je njih 29.

Podeli ovaj članak sa:
  • Policijska akcija (Foto Indeksonline)

"Što se tiče policijske operacije koja je počela 11. juna 2019. godine, gde je fokus bio na ilegalnim aktivnostima u hotelskim objektima, do sada je operacija obavljena prema planu. Policijska operacija je sprovedena u saradnji sa drugim organima, pri čemu je izvršen pretres 272 lokalna (motela), što je rezultiralo zatvaranjem 29 objekata koji nisu ispunili kriterijume predviđene procedurama i zakonima,“- navodi Kosovska policija.

Pre dva dana policija je u pravcu sprečavanja i suzbijanja nezakonitih aktivnosti izradila operativni plan za identifikaciju svih hotelskih objekata i motela na teritoriji Kosova a cilj bio kontrola više od 100 objekata.

U ovu policijsku operaciju bile su uključene sve nadležne policijske jedinice i specijalizovane jedinice za borbu protiv privrednog kriminala i korupcije, jedinice za borbu protiv trgovine ljudima, inspektori Ministarstva trgovine i inspektori Poreske uprave Kosova.

Ostale vesti

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane