Vesti
Hronika

KM: Uhapšena četiri lica zbog ranjavanja maloletnika

Kosovska policija uhapsila je sva četiri lica koja su tražena zbog ranjavanja sedamnaestogodišnjeg mladića u severnom delu Mitrovice, potvrdio je za Radio Kontakt Plus, portparol Kosovske policije za region Sever, poručnik Branislav Radović.
KM: Uhapšena četiri lica zbog ranjavanja maloletnika
Ilustracija (Foto Pixabay.com)

Maloletni L. L. (2003), teško je povređen sinoć u tuči, koja se dogodila u ulici Lole Ribara u severnom delu Mitrovice.

U toku današnjeg dana privedena su sva četiri osumnjičena lica, među kojima je jedno maloletno, precizirao je Radović.

Trojici uhapšenih - M. V. (1998), M. R (1995) i D. J. (2000) određeno je četrdesetosmočasovno zadržavanje, dok je S. V. (2003), pošto je maloletan, dvadesetčetvoročasovno.

Istraga u vezi sa ovim slučajem se i dalje nastavlja.

Povređeni mladić je nakon prve intervencije u Zdravstvenom centru u Kosovskoj Mitrovici, prebačen u KBC Kragujevac.Ostale vesti

Zastrašivanje u severnom delu Mitrovice
Slučaj zastrašivanja zabeležen je u severnom delu Mitrovice, saopšteno je iz Kosovske policije.
  • 17.08.2022
Na Brezovici se nastavlja istraga o nelegalnoj gradnji
Osnovno tužilaštvo u Uroševcu u saradnji sa Upravom za teška krivična dela (DKR) u Prištini, Inspektoratom Ministarstva životne sredine, Odeljenjem za zaštitu životne sredine, Opštinskim inspektoratom, Direkcijom Nacionalnog parka „Šara“ i Kosovskom agencijom za katastre i danas nastavlja istragu o uknjiženju vikendica na području Brezovice.
  • 15.08.2022
Maskirane osobe sa psima šetale Prištinom

Maskirana lica obučena u crno juče popodne su šetala glavnom ulicom Prištine vodeći sa sobom pse. Policija je ovo okarakterisala kao remećenje javnog reda i mira i privela deset maskiranih osoba.

  • 15.08.2022
Obeležena godišnjica ubistva dečaka na Bistrici
Pomenom u crkvi Rođenja presvete Bogorodice i obilaskom grobova ubijenih dečaka obeležena je još jedna godišnjica zločina nad srpskom decom u Goraždevcu. 
  • 13.08.2022
Godišnjica zločina u Goraždevcu. Petković: Tuga i bol za ubijenom decom
Prošlo je devetnaest godina od terorističkog napada u Goraždevcu u kome je, iz automatskog oružja, ubijeno dvoje, a teško ranjeno četvoro srpske dece koja su se kupala na reci. "Deca su simbol mučeništva i stradalništva srpskog naroda na Кosovu i Metohiji", poručuje Petar Petković.
  • 13.08.2022
Na Cetinju ubijeno 11 osoba, među njima i dvoje dece, napadača ubio sugrađanin
Na Cetinju u petak iz vatrenog oružja ubijeno 11 osoba, zajedno sa ubicom, kojeg je usmrtio sugrađanin, kazala je dežurna tužiteljka Andrijana Nastić nakon okončanog uviđaja. Rekla je i da je od 11 stradalih lica - dvoje dece.
  • 12.08.2022