Vesti
Hronika

KM: Tuča mladića u kafiću kod studentskih domova, privedeno devet osoba

U jednom kafiću, u blizini studenskih domova, u Kosovskoj Mitrovici večeras se dogodila tuča u kojoj je učestvovalo desetak osoba.
KM: Tuča mladića u kafiću kod studentskih domova, privedeno devet osoba
Kosovska Mitrovica (Foto Kim arhiva)

U tuči su učestvovali mladići od 17 do 21 godine, potvrdio je za KoSSev zamenik komandira Kosovske policije, Besim Hoti.

Policija je privela devet osoba, među kojima su i dve maloletne, usled čega su pozvani službenici Centra za socijalni rad.

Hoti je ujedno potvrdio da su četiri mladića odvedena u Dom Zdravlja, radi pregleda, ali navodi da niko od njih nije pretrpeo teže povrede.

„Pretpostavljamo da je trebalo da bude neka žurka u kafiću, pa je došlo do tuče zbog još uvek nerazjašnjenih okolnosti“, kazao je Hoti.

Zamenik komandira ujedno navodi da u tuči niko nije koristio bilo kakvo oružje, te da je policija pokrenula istragu.Ostale vesti

Saobraćajna nesreća u Gračanici
U Gračanici kod kružnog toka dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovali autobus i automobil. Policija je na licu mesta i vrši uviđaj.
  • 26.11.2022
Preminuo Saša Zalepugin
Poznati televizijski voditelj, novinar i urednik Aleksandar Saša Zalepugin i autor kultne emisije "Nedjeljom popodne", preminuo je u Zagrebu u 91. godini, javljaju zagrebački mediji.
  • 26.11.2022
Uroševac: Uhapšen zbog silovanja maloletnice
Još jedan slučaj silovanja zabeležen je na Kosovu, ovoga puta u Uroševcu.
  • 26.11.2022
Ukinut pritvor medicinskim sestrama koje su maltretirale štićenicu doma za stare u Peći
Medicinskim sestrama uhapšenim zbog napada na štićenicu doma za stare u Peći početkom ovog meseca, kosovski Vrhovni sud ukinuo je meru pritvora.
  • 25.11.2022
Merdare: Zaplenjeno više od pola tone suvog mesa
Carinici su na kontrolnom punktu Merdare zaplenili više od 530 kilograma goveđeg sudžuka i pečenice, kojima su bili napunjeni koferi među prtljagom jednog autobusa na liniji iz Prizrena ka Nemačkoj, saopštila je Uprava carina.
  • 24.11.2022
Prijavljen slučaj silovanja maloletnice u Vitini

Kosovskoj policiji prijavljen je još jedan slučaj silovanja maloletnice, ovoga puta u Vitini.

  • 24.11.2022