Vesti
Hronika

KM: Pokušaj seksualnog zlostavljanja maloletnice

Juče je u Kosovskoj policiji u severnom delu Kosovske Mitrovice prijavljen pokušaj seksualnog zlostavljanja maloletnog lica, saopšteno je iz te službe.
KM: Pokušaj seksualnog zlostavljanja maloletnice
Kosovska Mitrovica (Foto arhiva Kim)

Portal Kossev je objavio da je žrtva petnaestogodišnja devojčica bošnjačke nacionalnosti, a osumnjičeni je dvadesetogodišnjak albanske nacionalnosti.

Napad se dogodio u ulici Rudarska u Severnoj Mitrovici.

"Prijavljeno je da je osumnjičeni pokušao seksualno da zlostavlja maloletnu žrtvu, ženskog pola, bošnjačke nacionalnosti. Žrtva je zadobila telesne povrede i dobila je medicinski tretman. Po nalogu tužioca, slučaj ide u redovan postupak," navodi se u izveštaju policije.

Osumnjičeni je priveden a tužilac i istražne jedinice rade na slučaju.

“Iako je slučaj, prema odluci tužioca, zaveden kao pokušaj seksualnog zlostavljanja, daljom istragom će se utvrditi da li se zaista radi o ovom delu ili fizičkom napadu, potvrđeno je za KoSSev iz Kosovske policije regiona sever.Ostale vesti

Brnabić: Srbija nikada neće zaboraviti NATO agresiju

Premijerka Srbije Ana Brnabić saopštila je da Srbija nikada neće zaboraviti NATO agresiju iz 1999. godine.

  • 24.03.2023
Godišnjica NATO bombardovanja obeležena i u Mitrovici
Osvećenjem spomen-ploče posvećenoj braći Milić, polaganjem cveća i odavanjem pošte stradalima, u Severnoj Mitrovici je obeležena 24. godišnjica od početka NATO bombardovanja.
  • 24.03.2023
U Orahovcu i Velikoj Hoči služeni parastosi povodom godišnjice bombardovanja

U danu kada se obeležava 24 godine od početka NATO bombardovanja, u Orahovcu i Velikoj Hoči služen je parastos žrtvama stradalim tokom 1999. godine.

  • 24.03.2023
Beograd: Odata pošta stradalima u NATO bombardovanju

U beogradskom parku Tašmajdan, predstavnci republičke i gradske vlasti i brojni gradjani su položili venac na Spomenik deci stradaloj pre 24 godine u NATO bombardovanju SR Jugoslavije i Srbije.

  • 24.03.2023
Obeležena godišnjica NATO bombardovanja u Zvečanu

Parastosom i polaganjem venaca, danas je u Zvečanu i Žerovnici obeležena 24. godišnjica od početka NATO bombardovanje SR Jugoslavije.

  • 24.03.2023
Gračanica: Sveže sećanje na bombardovanje
Kraj krsta posvećenog stradalima u dvorištu Doma kulture „Gračanica“ služen je pomen žrtvama NATO bombardovanja koje je počelo na današnji dan pre 24 godine.
  • 24.03.2023