Vesti
Hronika

KM: Napadnut Srbin, traga se za osumnjičenima

Kosovskoj policiji prijavljeno je da su četiri nepoznate osobe albanske nacionalnosti u noći između 31. januara i 1. februara fizički napale Srbina M. M. (1986) u ulici Knjaza Miloša u Severnoj Mitrovici, potvrdio je za KoSSev portparol Kosovske policije za region Sever poručnik Branislav Radović.
KM: Napadnut Srbin, traga se za osumnjičenima
Kosovska Mitrovica (Foto Kim)

Prema prijavi, do napada je došlo oko 22:00 u petak, dok je policija nakon ponoći dobila obaveštenje iz mitrovičkog KBC da se kod njih nalazi osoba sa povredama zadobijenim najverovatnije u tuči.

Radović navodi da je povređeni Srbin bio u vidno pijanom stanju te da je usmeno naveo da je napadnut tupim predmetom u ulici Knjaza Miloša u blizini istočnog mosta od strane četiri osobe albanske nacionalnosti starosti 18-19 godina.

Povređeni je operisan a prema navodima doktora reč je o teškim telesnim povredama opasnim po život.

Policija nije uspela da pronađe eventualne svedoke. Dežurni tužilac je delo okarakterisao kao teške telesne povrede, istraga je u toku.

Teška krađa u Zvečanu
U selu Joševik u Zvečanu juče se sa druge strane dogodila teška krađa.

Kako je Srbin iz ovog sela prijavio policiji, nepoznati osumnjičeni je silom ušao u njegovu kuću prilikom čega mu je ukrao jednu pušku i novac.

Slučaj se dalje istražuje.Ostale vesti

Godišnjica zločina u Goraždevcu
Parastosom u crkvi Presvete Bogorodice i obilaskom grobova ubijenih dečaka obeležena je još jedna godišnjica zločina nad srpskom decom u Goraždevcu.
  • 13.08.2020
Milisav Dakić: Zločin van zločina
"Voleo bih da podsetim sve koji znaju za ovo da je bilo 97-8 dece, a da je ispaljeno 87 metaka u decu. To je zločin van zločina, to može samo bolesni um da uradi", rekao je u Goraždevcu Milisav Dakić, otac ubijenog Panta.
  • 13.08.2020
Navršava se 17 godina od ubistva srpske dece na Bistrici
Danas će u Goraždevcu biti obeležena 17. godišnjica od ubistva Ivana Jovovića i Panta Dakića i ranjavanja još četvoro dece na reci Bistrici u Goraždevcu.
  • 13.08.2020
Sutra se navršava 17 godina od ubistva dece na Bistrici
U Goraždevcu će sutra biti obežena sedamnaesta godišnjica napada u kome su na obali reke Bistrice na kupanju ubijena dva srpska dečaka, a ranjeno još četvoro dece.
  • 12.08.2020
Namerna dramatizacija rutinske akcije?
Žustra reakcija kosovskih političara povodom ulaska srpskih vojnika na kosovsku teritoriju ima negativan odjek na nastavak dijaloga, smatra Beljuj Bećaj. Sa druge strane, Dušan Janjić navodi da je Priština bila obaveštena o saradnji KFOR-a i vojske Srbije.
  • 10.08.2020
Izdat nalog za hapšenje poslanika Etema Arifija

Osnovni sud u Prištini izdao je nalog za hapšenje poslanika, Etema Arifija.

  • 04.08.2020