Vesti
Hronika

KM: Marina Ivanović prijavila kamenovanje kuće svoje majke

Za sada nepoznata osoba ušla je u sredu, oko jedan sat posle ponoći, u dvorište kuće Nadežde Cvetnić u Kosovskoj Mitrovici i kamenom razbila prozor na jednoj od soba.
KM: Marina Ivanović prijavila kamenovanje kuće svoje majke
Kosovska Mitrovica (Foto arhiva Kim)

Kako se navodi, u kući u ulici Sutjeska broj 27 u trenutku napada su bili Nadežda i njen sin Branimir.

TV Most navodi da su informaciju dobili od Marine Ivanović, Nadeždine kćerke koja je rekla da su joj majka i brat uplašeni jer ne znaju šta je motiv napada.

Zamenik komandira KP-a za sever Kosova Besim Hoti potvrdio je da se incident dogodio pre dve večeri, ističući da je slučaj tek sinoć prijavljen policiji.

On je dodao da je policija izvršila uviđaj i da je istraga u toku.

Marina Ivanović je, inače, bivša supruga nedavno ubijenog Olivera Ivanovića, podsećaju mediji.Ostale vesti

Policija izrekla 778 kazni za kršenje antikovid mera
Kosovska policija je saopštila da je tokom poslednjih 24 sata napisano 778 novčanih kazni zbog kršenje antikovid mera, koje je propisala kosovska vlada u okviru borbe protiv koronavirusa.
  • 22.01.2021
Zubin Potok: Uhapšen zbog nasilja u porodici
U Zubinom Potoku jedan muškarac je uhapšen nakon što je pokušao fizički da napadne svoje roditelje, saopšteno je danas iz Kosovske policije.
  • 21.01.2021
Tužilaštvo u Mitrovici: Prikupljamo informacije o potencijalnom unosu vakcina na severu Kosova
Osnovno tužilaštvo u Mitrovici, saopštilo je danas da, u saradnji sa Kosovskom policijom, prikuplja informacije u vezi sa potencijalnim nezakonitim unosom antikovid vakcina na severu Kosova.
  • 20.01.2021
Izvršen pretres Doma zdravlja u Štrpcu u potrazi za  vakcinama protiv kovida-19
"Inspekcija prištinskog Ministarstva zdravlja praćena pripadnicima policije, danas je u Dom zdravlja u Štrpcu, koji deluje u okviru zdravstvenog sistema Republike Srbije, izvršila pretres tražeći vakcine protiv kovida-19”, navodi se u saopštenju Kancelarije za KiM.
  • 20.01.2021
„Potrebne nove informacije u rasvetljavanju sudbine nestalih“
Predsednik Komisije za nestala lica Republike Srbije Veljko Odalović kaže da nedostaju nove informacije kako bi se napravio pomak u pronalaženju nestalih lica sa područja Kosova.
  • 19.01.2021
Arlov uputio pismo međunarodnim predstavnicima, zbog zabrane ulaska na Kosovo
Predsednik Odbora za pomoć Кosovu i Metohiji iz Banje Luke, humanista Milorad Arlov se putem svog advokata Dejana A. Vasića obratio međunarodnim predstavnicima na Кosovu radi prevazilaženja zabrane kosovske policije.
  • 19.01.2021