Vesti
Hronika

KM: Kamenovana bivša zgrada opštine

Nepoznate osobe sinoć su oko 23 sata kamenicama gađale zgradu u kojoj se nekada nalazila Skupštine opštine Kosovska Mitrovica. Povređenih nije bilo.
KM: Kamenovana bivša zgrada opštine
Centar Kosovske Mitrovice (Panoramia)

U trenutku napada u zgradi u kojoj su sada prostorije Civilne zaštite bilo je samo obezbeđenje, a po njihovim rečima prilikom napada nije bilo materijalne štete, jer su kamenice pogodile spoljašnjost a neke su pale ispred zgrade.

Takođe su istakli da nisu primetili napadače i da pretpostavljaju da su kamenice bačene uz pomoć praćki.

Zgrada Civilne zaštite u Kosovskoj Mitrovici nije po prvi put meta nepoznatih napadača, nedavno su na ovu zgradu bačeni molotovljevi kokteli, a ranije je bilo i pucanja iz vatrenog oružja na kancelarije koje se nalaze u ovoj zgradi.Ostale vesti

MUP: Navodi Rade Trajković lažni
Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije ističe da su potpuno lažni navodi koje je Rada Trajković iznela na svom Tviter profilu na račun postupanja policije prema njoj na Aerodromu "Nikola Tesla", kao i navodi o zabrani izlaska iz zemlje, saopšteno je iz MUP.
  • 24.06.2022
Trajkovićeva posle tri sata puštena kući
Predsednica nevladine organizacije Evropski pokret Srba sa Kosova Rada Trajković izjavila je FoNetu da je posle tri sata zadržavanja na aerodromu "Nikola Tesla" puštena kući i da su joj policajci preneli da se 27. juna javi u Treći opštinski sud u Beogradu.
  • 24.06.2022
Rada Trajković zadržana na beogradskom aerodromu
Predsednica Evropskog pokreta Srba sa Kosova Rada Trajković objavila je na Tviteru da je zadržana danas na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu od strane pogranične policije.
  • 24.06.2022
Niče nova građevina nedaleko od Gazimestana
Na oko 150 metara od ulaska u spomen kompleks na Gazimestanu u toku su građevinski radovi. Sa leve stane pristupnog puta je nasuta i betonirana podloga, a gradilište nije označeno imenom investitora, niti izvođača radova.
  • 24.06.2022
Muškarac i žena s Kosova planirali teroristički napad u Italiji
Italijanska policija uhapsila je muškarca i ženu, poreklom s Kosova, nakon što su optuženi da su planirali teroristički napad u ime ISIS.
  • 24.06.2022
Mitrovica: Bačena ručna granata na zgradu Elektrodistribucije
Ručna granata bačena je sinoć u krugu Elektrodistribucije u Kosovskoj Mitrovici, usled čega je oštećeno više službenih vozila, visokonaponski kabl i spoljni zid objekta. Povređenih nije bilo, potvrdio je za Radio Kontakt Plus, portparol Kosovske policije za region Sever, poručnik Branislav Radović.
  • 24.06.2022