Vesti
Hronika

KM: Kamenovana bivša zgrada opštine

Nepoznate osobe sinoć su oko 23 sata kamenicama gađale zgradu u kojoj se nekada nalazila Skupštine opštine Kosovska Mitrovica. Povređenih nije bilo.
KM: Kamenovana bivša zgrada opštine
Centar Kosovske Mitrovice (Panoramia)

U trenutku napada u zgradi u kojoj su sada prostorije Civilne zaštite bilo je samo obezbeđenje, a po njihovim rečima prilikom napada nije bilo materijalne štete, jer su kamenice pogodile spoljašnjost a neke su pale ispred zgrade.

Takođe su istakli da nisu primetili napadače i da pretpostavljaju da su kamenice bačene uz pomoć praćki.

Zgrada Civilne zaštite u Kosovskoj Mitrovici nije po prvi put meta nepoznatih napadača, nedavno su na ovu zgradu bačeni molotovljevi kokteli, a ranije je bilo i pucanja iz vatrenog oružja na kancelarije koje se nalaze u ovoj zgradi.Ostale vesti

Godišnjica ubistva Dimitrija Popovića
Danas se navršava šesnaest godina od ubistva srednjoškolca Dimitrija Popovića iz Gračanice. Porodica i prijatelji organizovali su parastos ubijenom mladiću.
  • 05.06.2020
Ukradeni automobil Mališe Tijanića pronađen uništen
Ministar za zajednice i povratak u kosovskoj vladi Dalibor Jevtić je na Tviter nalogu saopštio da je automobil koji je krajem aprila ukraden Mališi Tijaniću iz Crkoleza, pronađen danas i da je potpuno uništen.
  • 04.06.2020
Tačijevo obezbeđenje pod istragom PIK-a i Tužilaštva
Policijski inspektorat Kosova i Državno tužilaštvo objavili su u zajedničkoj izjavi da se bave jučerašnjim incidentom u kome su telohranitelji predsednika Kosova Hašima Tačija pretukli aktivistu Pokreta Samoopredeljenja (PS) koji je Tačija nazivao "lopovom".
  • 04.06.2020
Dečani: Preminuo poslednji Srbin u varošici
U Dečanima je juče pronađeno telo Boška Ćirića (58), jedinog Srbina koji je živeo u toj metohijskoj varoši. Ćirić je pronađen mrtav u svom stanu i veruje se da je smrt nastupila nenasilno.
  • 03.06.2020
U Osojanu opljačkane dve kuće
U Osojanu, opština Istok, opljačkane su dve povratničke kuće. U pitanju su porodice Repanović.
  • 02.06.2020
Nesreća u rudniku u Novom Brdu
U rudniku Novo Brdo danas se dogodila nesreća, potvrđeno je za RTV Kim u Policiji. Predstavnici sindikata navode da su dve osobe bile u jami kada se dogodila nesreća.
  • 02.06.2020