Vesti
Hronika

KM: Kamenovana bivša zgrada opštine

Nepoznate osobe sinoć su oko 23 sata kamenicama gađale zgradu u kojoj se nekada nalazila Skupštine opštine Kosovska Mitrovica. Povređenih nije bilo.
KM: Kamenovana bivša zgrada opštine
Centar Kosovske Mitrovice (Panoramia)

U trenutku napada u zgradi u kojoj su sada prostorije Civilne zaštite bilo je samo obezbeđenje, a po njihovim rečima prilikom napada nije bilo materijalne štete, jer su kamenice pogodile spoljašnjost a neke su pale ispred zgrade.

Takođe su istakli da nisu primetili napadače i da pretpostavljaju da su kamenice bačene uz pomoć praćki.

Zgrada Civilne zaštite u Kosovskoj Mitrovici nije po prvi put meta nepoznatih napadača, nedavno su na ovu zgradu bačeni molotovljevi kokteli, a ranije je bilo i pucanja iz vatrenog oružja na kancelarije koje se nalaze u ovoj zgradi.Ostale vesti

Odluka o optužnici protiv Tačija i Veseljija ne mora biti sutra saopštena
U subotu, 24. oktobra, navršava se šest meseci otkako je Specijalizovano tužilaštvo podiglo optužnicu protiv Hašima Tačija i Kadrija Veseljija. Očekuje se odluka o tome da li će optužnica biti potvrđena ili će je sud odbaciti. Poznavaoci pravnih prilika na Kosovu tvrde da ne mora da znači da će ona sutra biti saopštena i da ju je "nezahvalno prognozirati".
  • 23.10.2020
KP: Uhapšen osumnjičeni zbog napada na M.Đ.
Ispred policijske stanice u Gračanici tokom jučerašnjeg dana izboden je muškarac M.Đ. (49). Iz policije navode da je osumnjičeni za napad uhapšen i da se nalazi u pritvoru.
  • 23.10.2020
RTV Gračanica: Ispred Policijske stanice ranjena jedna osoba
Ispred policijske stanice u Gračanici u kasnim popodnevnim časovima izboden je muškarac M.Đ. star 49 godina.
  • 22.10.2020
Napeto na otvaranju festivala
Otvaranje festivala "Mirdtia, dobar dan" protiče u napetoj atmosferi, kao i prethodnih godina, javlja N1.
  • 22.10.2020
Ministarka finansija u Vladi Kosova Hikmete Bajrami rekla je parlamentarnom komisijom za nadzor javnih finansija, da je transfer od preko dva miliona evra iz kosovskog trezora na račun privatne kompanije realizovan zahvaljujući sajber kriminalu.
  • 22.10.2020
Zatvorenik u Dubravi izvršio samoubistvo
Zatvorenik V.H. (1991) izvršio je sinoć samoubistvo u zatvoru u Dubravi, saopštila je Kosovska popravna služba.
  • 22.10.2020