Vesti
Hronika

KM: Jedna osoba poginula, dve povređene u saobraćajnoj nesreći

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se večeras dogodila na magistralnom putu Kosovska Mitrovica – Zvečan jedna osoba je izgubila život a dve su teško povređene.
KM: Jedna osoba poginula, dve povređene u saobraćajnoj nesreći
Saobraćajna nesreća (Foto Kontakt plus)

U ovoj teškoj saobraćajnoj nesreći poginuo je Aleksandar Mićović, a teško su povređeni Nikola Vićentijević i Zoran Radovanović, izjavio je Radiju Kontakt plus načelnik hirurgije u mitrovičkoj bolnici dr Zvonko Radosavljević.

Radosavljević je u kazao da je Mićović u mitrovičku bolnicu doveden bez znakova života dok je povrede stopala i noge zadobio Vićentijević a Radovanović ima povrede u predelu stomaka i grudnog koša.

Na putu Kosovska Mitrovica - Zvečan večeras oko 19 časova dogodila se teška saobraćajna nesreća kada je došlo do direktnog sudara između dva putnička vozila, automobila marke "jugo" u kojem su se, prema rečima očevidaca, nalazile dve osobe, i džipa.

Saobraćaj između Kosovske Mitrovice i Zvečana je bio u prekidu, pa se formirala velika kolona vozila, a saobraćaj se odvijao alternativnim putnim pravcima. 

Na licu mesta nakon nesreće mogli su se videti pripadnici kosovske policije, vozila hitne pomoći i vatrogasci.Ostale vesti

Tri osobe uhapšene na Merdaru, u vozilu imale 24 pištolja
Kosovska policija uhapsila je tri osobe na prelazu Merdare i zaplenila 24 pištolja koje je pronašla prilikom pretresa automobila stranih registarskih oznaka kojim je upravljao nemački državljanin.
  • 03.10.2023
Šta se sve Milanu Radoičiću stavlja na teret: Kolika kazna mu je zaprećena
Za udruživanje radi vršenja krivičnih dela, nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i teška dela protiv opšte sigurnosti. koja se stavljaju na teret Milanu Radoičiću zaprećena je kazna zatvora do 12 godina.
  • 03.10.2023
Petronijević: Radoičić bio u Beogradu u trenutku hapšenja

Milan Radoičić je doveden nakon pretresa njegovog stana u Beogradu, koji je izvršen jutros, u prostorije Višeg javnog tužilaštva, izjavio je njegov branilac Goran Petronijević. Kako je rekao, Radoičić je u trenutku hapšenja bio u Beogradu, danas je dao izjavu u VJT i tužilaštvo je predmet sada ustupilo sudiji za prethodni postupak.

  • 03.10.2023
Saslušan Radoičić, negirao sva krivična dela koja mu se stavljaju na teret

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan Milan R. (45) zbog sumnje da je sa, za sada, više nepoznatih lica, izvršio krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela, nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet vatrenog oružja i eksplozivnih materija i teška dela protiv opšte sigurnosti.

  • 03.10.2023
Kosovska policija izvršila pretres prostorija firme “Rad 028”

Kosovska policija je izvršila dpretres prostorija firme "Rad 028" u Zvečanu.

  • 03.10.2023
MUP: Uhapšen Milan Radoičić, određen pritvor 48 sati

Policijski službenici Uprave kriminalističke policije izvršili su pretres stana i drugih prostorija kod lica Milana Radoičića kojem je određeno policijsko zadržavanje do 48 časova.

  • 03.10.2023