KM: Automobil udario u autobus, dvoje povređenih

Dve osobe su povređene u saobraćajnoj nesreći na putu Kosovska Mitrovica - Zvečan. Mladić star 25 godina zadobio je teške telesne povrede. Do udesa je došlo kada je automobil pri velikoj brzini udario u autobus.

Podeli ovaj članak sa:

Saobraćajna nesreća dogodila se u 19.30. Mladića starog 25 godina iz slupanog automobila vatrogasci su izvlačili više od 45 minuta.

On je sa teškim telesnim povredama i bez svesti prevezen u Kliničko-bolnički centar u Kosovskoj Mitrovici gde je zbrinut. Druga osoba je zadobila lakše povrede.

Do udesa je došlo kada je automobil pri velikoj brzini udario u autobus.

Iz kosovske policije apeluju da se vozi oprezno jer na kolovozu ima rastresitog snega i poledice.

Ostale vesti

 • "Rat i protiv ubijenog Olivera se nastavlja"

  “Protiv Olivera i Građanske inicijative SDP se vodio se rat i bojim se da se rat nastavlja i protiv ubijenog Olivera Ivanovića. Blag sam bio. Rat se nastavlja”, rekao je u emisiji “Dogovor!? brat ubijenog srpskog političara, Miroslav Ivanović.

 • Oliverova godina

  Oliverova godina

  Njegova smrt postala je mera poniženja i stida, jer nema nikakvih naznaka o tome ko je naručio, organizovao i ispalio šest metaka u jednog od najsposobnijih političara Кosova i Metohije.

 • Godišnji pomen Oliveru Ivanoviću

  Godišnji pomen Oliveru Ivanoviću

  Porodica, prijatelji, stranačke kolege ali i brojni političari okupili su se na godišnjem pomenu Oliveru Ivanoviću na mestu gde je pre godinu dana ubijen s leđa sa šest hitaca.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane