Vesti
Hronika

Kamenovan autobus u Goraždevcu

Autobus "Kolašin prevoza" kamenovan je juče na ulasku u Goraždevac. Povređenih nema, ali je na autobusu pričinjena materijalna šteta.
Kamenovan autobus u Goraždevcu
Kamenovani autobus (Foto Radio Goraždevac)

Kako je javio Radio Goraždevac, incident se dogodio juče oko podneva, kada je autobus “Kolašin prevoza” krenuo iz ovog mesta put Zubinog Potoka.

Tim autobusom je oko 50 pristalica SNS-a planiralo odlazak na miting ove stranke u Zubinom Potoku.

Vozač autobusa Vlado Manojlović potvrdio je za Radio Goraždevac da je video dve osobe koje su kamenovale vozilo ali da nije mogao da prepozna o kome se radi.

Slučaj nije prijavljen Policiji.Ostale vesti

Radnik Trepče preminuo usled teških povreda
Jedan radnik RMHK "Trepča" u Leposaviću, preminuo je danas nakon što je teško povređen mašinom za rad.
  • 25.09.2020
Napeto ispred kancelarije veterana OVK
Nakon današnjeg hapšenja lidera ratnih veterana OVK Hisnija Gucatija, ispred kancelarije ovog udruženja okupio se veći broj ljudi, a situacija je iz časa u čas sve napetija, prenosi Reporteri.
  • 25.09.2020
Optužnica za ubistvo Olivera Ivanovića vraćena na ponovni postupak
Na osnovu žalbi odbrane optuženih za ubistvo Olivera Ivanovića, Apelacioni sud je doneo odluku da predmet vrati na početak, potvrdila je za RTV Kim branilac optužene Silvane Arsović, advokat Jovana Filipović.
  • 25.09.2020
Saobraćajna nezgoda na putu Gračanica - Laplje Selo
Kod arheološkog nalazišta Ulpijana u Gračanici danas posle 13 sati došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj su povređene četiri osobe, saznaje RTV Kim.
  • 23.09.2020
Obijena kuća u Gračanici
Lopovi su sinoć upali u kuću Zorana Кostića u ulici Кosovke devojke u Gračanici, napravili premetačinu i odneli novac koji su uspeli da pronađu u novčaniku.
  • 21.09.2020
Jednomesečni pritvor za 30 uhapšenih u akciji policije u Karačevu
Osnovni sud u Gnjilanu usvojio je predlog Osnovnog tužilaštva u ovom gradu i odredio jednomesečni pritvor za 30 osumnjičenih osoba, od kojih su 12 pripadnici Kosovske policije. Oni su pre dve noći uhapšeni u akciji usmerenoj protiv krijumčarenja robe i organizovanja ilegalnog kockanja u pograničnom području u selu Karačevo.
  • 20.09.2020