Vesti
Hronika

Kallxo: Kosovske policijske snage prošle barikadu u Zubinom Potoku, jedan policajac ranjen

Kosovske policijske snage su prošle barikadu, koju su postavili meštani Zubinog Potoka. Jedan policajac je ranjen u toj akciji, javlja portal Kallxo. Ovaj portal javlja da je pre nekoliko minuta iz policijske stanice u Južnoj Mitrovici nekoliko oklopnih vozila krenulo prema Zubinom Potoku.
Kallxo: Kosovske policijske snage prošle barikadu u Zubinom Potoku, jedan policajac ranjen
Zubin Potok (Foto Novosti)

Spaljivanjem guma u blizini Zubinog Potoka, ranije su meštani pokušali da spreče policijsku akciju hapšenja, a za koje je nalog izdao Osnovni sud u Prištini.

Kako Kallxo.com javlja, uhapšeno je najmanje 10 lica u policijskoj akciji na severu Kosova.

Među uhapšenima su i pripadnici policije iz stanice u Severnoj Mitrovici.

Oklopna vozila Kosovske policije su u stanju pripravnosti u blizini severnog dela Mitrovice, takođe javlja Kallxo.

Jedan pripadnik Kosovske policije lakše je ranjen tokom akcije u Zubinom Potoku. U ovoj opštini, uhapšen je i komandir policije.

U Severnoj Mitrovici i dalje se oglašavaju sirene za uzbunu.Ostale vesti

Miroslav Lukić iz Velike Hoče: Uplašen sam, ali mora da se živi
Miroslav Lukić iz Velike Hoče napadnut je u sredu od strane trojice Albanaca nakon što je više puta policiji prijavljivao čobane koji svoju stoku vode na ispašu na srpska imanja u okolini Velike Hoče.
  • 07.05.2021
Kancelarija za KiM: U Velikoj Hoči napadnut Miroslav Lukić

"Meštanin Velike Hoče Miroslav Lukić napadnut je sinoć oko devet sati od strane trojice Albanaca, koji su ga prvo verbalno vređali, a potom i fizički napali. On je zadobio prelom nosa i nalazi se na bolničkoj opservaciji. O slučaju je obaveštena policija, a napadač je priveden", saopštila je Kancelarija za Kosovo i Metohiju.

  • 06.05.2021
Saobraćajna nesreća na putu između Gračanice i Lapljeg Sela
Na putu između Gračanice i Lapljeg Sele dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je povređen mladić, vozač automobila, koji je nakon ukazane prve pomoći, prebačen na odeljenje hirurgije na dalje lečenje, kazala je za RTV Kim doktorka Bojana Rajković.
  • 03.05.2021
Obeležena 22. godišnjica bombardovanja SUP-a u Mitrovici
Polaganjem cveća i odavanjem pošte stradalima, obeležena je 22. godišnjica NATO bombardovanja zgrade SUP-a u Kosovskoj Mitrovici, kada su tri osobe ubijene, a više njih povređeno.
  • 02.05.2021
Nastavljeno suđenje Rikalu i ostalim optuženima za korupciju
Nekadašnji kosovski ministar poljoprivrede, šumarstva i ruralnog razvoja Nenad Rikalo i još sedam bivših zvaničnika optuženih za korupciju, danas su u prištinskom sudu imali uvodno obraćanje.
  • 27.04.2021
Preminuo slikar i vajar Miloš Šobajić
Slavni slikar i vajar Miloš Šobajić preminuo je sinoć u bolnici od posledica virusa korona, potvrđeno je Sputnjiku.
  • 24.04.2021