Vesti
Hronika

K. Mitrovica: Izgoreo automobil BG tablica

Automobil marke “Mercedes” beogradskih registarskih oznaka izgoreo je rano jutros u Kosovskoj Mitrovici. Povređenih nije bilo, ali je pričinjena velika materijalna šteta.
K. Mitrovica: Izgoreo automobil BG tablica
Automobil izgoreo na parkingu (Foto Kontakt plus)

Šef operative Kosovske policije Željko Bojić kaže za Radio Kontakt plus da je automobil izgoreo jutros oko 4 sata, da će uzrok požara biti utvrđen i da je vlasnik vozila kosovski Srbin.

Automobil je izgoreo na parkingu u ulici Ive Lole Ribara a Kosovska policija će detalje o uzroku požara moći da saopšti kasnije kada dobije izveštaj specijalizovanih ekipa koje su obavile uviđaj, kazao je Bojić.

U Kosovskoj Mitrovici u subotu rano ujutro nepoznata osoba je bacila bombu u centru grada i tom prilikom je oštećeno više putničkih automobila, lokala i stanova.Ostale vesti

Obijena porodična kuća u Dobrotinu
Tokom prethodne večeri u Dobrotinu je obijena porodična kuća Velike Mihajlović.
  • 30.01.2023
U Kraljevu održan skup podrške uhapšenom Slađanu Trajkoviću
U Kraljevu kod Duhovnog centra "Sveti vladika Nikolaj Velimirović" danas je održan skup podrške uhapšenom bivšem policajcu Slađanu Trajkoviću iz Kosovske Mitrovice. 
  • 28.01.2023
Kancelarija za KiM: Kamenovano vozilo KG tablica u Suvom Dolu

U naselju Suvi Do kod Kosovske Mitrovice sinoć je kamenovano vozilo kragujevačkih registarskih tablica kojim je upravljao Saša Blažić, saopšteno je iz Kancelarije za Kosovo i Metohiju.

  • 28.01.2023
KP: Pucano na patrolno vozilo policije kod Zvečana
Na lokaciji Banjska-Izvor u opštini Zvečan danas je pucano iz vatrenog oružja na patrolu Kosovske policije koja je bila na dužnosti. Povređenih nema, saopšteno je iz Kosovske policije.
  • 27.01.2023
ERP potvrdila tragičnu smrt sveštenika u Vučitrnu
"Sa dubokom tugom osećamo potrebu da obavestimo javnost o nesrećnom slučaju koji se dogodio sinoć u Vučitrnu", saopšteno je iz Eparhije raško-prizrenske (ERP).
  • 27.01.2023
Odbačena optužnica protiv pet osoba osumnjičenih za silovanje devojčice
Osnovni sud u Prištini odbacio je optužnicu protiv petorice osumnjičenih za silovanje jedanaestogodišnjakinje koje se dogodio u avgustu prošle godine u Prištini.
  • 26.01.2023