Vesti
Hronika

K. Mitrovica: Izgoreo automobil BG tablica

Automobil marke “Mercedes” beogradskih registarskih oznaka izgoreo je rano jutros u Kosovskoj Mitrovici. Povređenih nije bilo, ali je pričinjena velika materijalna šteta.
K. Mitrovica: Izgoreo automobil BG tablica
Automobil izgoreo na parkingu (Foto Kontakt plus)

Šef operative Kosovske policije Željko Bojić kaže za Radio Kontakt plus da je automobil izgoreo jutros oko 4 sata, da će uzrok požara biti utvrđen i da je vlasnik vozila kosovski Srbin.

Automobil je izgoreo na parkingu u ulici Ive Lole Ribara a Kosovska policija će detalje o uzroku požara moći da saopšti kasnije kada dobije izveštaj specijalizovanih ekipa koje su obavile uviđaj, kazao je Bojić.

U Kosovskoj Mitrovici u subotu rano ujutro nepoznata osoba je bacila bombu u centru grada i tom prilikom je oštećeno više putničkih automobila, lokala i stanova.Ostale vesti

“Vreme prolazi tragovi na duši ostaju večno”
Navršene su 22 godine od početka kidnapovanja Srba iz Retimlja kod Orahovca. Najpre je otet Jugoslav Kostić na imanju "Orvina" 10. jula 1998. godine. Tada je počela tragedija ove porodice. Sedam dana potom, 17. jula je iz Retimlja oteto još 14 Kostića, a stari Anđelкo je ubijen na кućnom pragu.
  • 11.07.2020
Policija razbija demonstracije u Beogradu
Policija je krenula ka demonstrantima nakon što je pristiglo pojačanje. Posle kamenovanja koje je trajalo više desetine minuta na pripadnike policije, oni su krenuli da razbijaju demonstracije u centru Beograda i ispred Skupštine Srbije.
  • 10.07.2020
Neredi u Beogradu, protesti i u drugim gradovima
Ispred Narodne skupštine u Beogradu okupilo se nekoliko hiljada ljudi, a tu je i grupa bliska bišem članu Dveri Srđanu Nogu, javlja reporter N1. Došlo je do incidenata, razbijeni su prozori na Skupštini, novinarima nije dozvoljeno da snimaju u blizini parlamenta.
  • 10.07.2020
Tači u ponedeljak u Hagu
Predsednik Кosova Hašim Tači će u ponedeljak otputovati u Hag. Poziv na razgovor usledio je nešto manje od 20 dana od obelodanjivanja još uvek nepotvrđene optužnice protiv njega i Кadrija Veseljija za ratne zločine, zločine protiv čovečnosti, progone, maltretiranja i ubistva skoro 100 ljudi.
  • 08.07.2020
Nakon protesta u Beogradu 20 povređenih, policija oko skupštine
Trinaest policajaca i sedam civila povređeno je tokom protesta posle najave ponovnog uvođenja policijskog sata u Beogradu u pokušaju da se zaustavi dalje širenje koronavirusa.
  • 08.07.2020
Stradao američki vojnik na Kosovu
Američki Sekretarijat za odbranu saopštio je u ponedeljak da je dvadesetogodišnji pripadnik američke vojske, koji je služio u mirovnoj misiji na Kosovu, izgubio život.
  • 07.07.2020