Vesti
Hronika

K. Božović: Hapšenje policajaca dobar početak

Potpredsednica GI SDP Ksenija Božović nije preveliki optimista u otkrivanju ubica Olivera Ivanovića, ali smatra da je privodjenje dvojice policajaca koji su bili u blizini mesta događaja dobar početak u istrazi.
K. Božović: Hapšenje policajaca dobar početak
Ksenija Božović (Foto arhiva Kim)

Ksenija Božović za RTV Kim kaže da su dobili informaciju da su dva policajca srpske nacionalnosti uhapšena i da im je određen pritvor od 48h. Ona smatra da oni mogu da pruže važne informacije za istragu.

„Ovo je neki početak, pokušaćemo da verujemo da će doći do konačnog cilja, a to je da se ubica što pre pronađe. Imamo obećanje od svih nadležnih institucija da rade 24 sata, hajde da im verujemo i da sačekamo kakav će ishod na kraju da bude. Ajmo da vidimo sada šta su radili takođe policajci iz kosovske službe kada su razvukli one žute trake i došli na mesto uviđaja, da li su oni obavili sve radnje u skladu sa zakonom“, kazala je Božovićeva za RTV Kim.

Na pitanje da li je optimistična po pitanju pronalaska ubice Olivera Ivanovića, ona odgovara: „Ja sam fatalni pesimista što se toga tiče. Kako je već prošlo više od dvadeset dana mišljenja sam da se ubica nikada neće pronaći, ali ajde da sačekamo da vidimo ishod“.

Božovićeva kaže da bi i za porodicu i za njegove saradnike bilo značajno da se ubice Olivera Ivanovića pronađu i procesuiraju.Ostale vesti

Donja Gušterica: Mladić se razneo bombom
Mladić S.K. (26) iz Donje Gušterice u opštini Gračanica razneo se sinoć ručnom bombom, potvrđeno je Riznici u ovom mestu.
  • 06.03.2021
Popović: Hitno procesuirati vozača koji je udario L.P.
Predsednik opštine Gračanica Srđan Popović zahteva od Policije i nadležnih organa da hitno procesuiraju počinioca koji je juče krećući se kroz Gračanicu neprimerenom brzinom kolima udario  dete L.P. i naneo mu teške telesne povrede a potom pobegao, navodi se u saopštenju.
  • 06.03.2021
Saobraćajna nesreća u Gračanici, povređeno dvanaestogodišnje dete
Beli pasat koji se oko 17:00 kretao iz centra Gračanice ka Ajvaliji, udario je dvanaesetogodišnje dete na biciklu, a zatim se "zakucao" u banderu. Povređeno dete je odmah prebačeno u gračanički KBC, odakle je u nesvesnom stanju upućeno u Prištinu. Vozač je ostavio slupani auto i pobegao sa lica mesta.
  • 05.03.2021
Sud će ponovo raspravljati o pritvoru sedmorice mladića zbog tuče u Lapljem Selu
Apelacioni sud u Prištini doneo je odluku kojim se ukida prvostepeno rešenje Odeljenja Osnovnog suda u Gračanici o određivanju jednomesečnog pritvora sedmorici mladića zbog učešća u tuči u Lapljem Selu, potvrdio je za RTV Kim advokat Predrag Miljković.
  • 05.03.2021
PIK u Prištini uhapsio osam policajaca
Osam policijskih službenika, uhapšeno je danas u Prištini zbog sumnje da su izvršili više krivičnih dela, saopšteno je iz Policijskog inspektorata Kosova.
  • 05.03.2021
U centru Južne Mitrovice mladić nožem povredio oca i strica
Ozbiljan incident dogodio se danas pre podne u Južnoj Mitrovici, kada je mladić nožem nasrnuo na oca i strica i naneo im teške povrede, prenosi Reporteri.
  • 05.03.2021