Vesti
Hronika

Izgoreo autobus kod Kačanika, nema povređenih

Autobus za Novi Pazar se zapalio dok se kretao autoputem od Đeneral Jankovića ka Kačaniku.
Izgoreo autobus kod Kačanika, nema povređenih
Izgoreo autobus kod Kačanika (Foto Kosova Press)

U autobusu je bilo oko 20 putnika, a niko nije povređen.

"Svi su uspeli da izađu iz autobusa", rekao je portparol Policije kosova za region Uroševca Kanun Veselji.

Prema njegovim rečima, požar je izbio oko 9:30 časova.

"Autobus se kretao iz Elez Hana (Đeneral Janković) u pravcu Kačanika. Iz nepoznatih razloga, u njemu je buknuo požar", zaključio je Veselji.

Autobus je potpuno izgoreo. RTS prenosi da je u pitanju vozilo koje saobraća na liniji Novi Pazar - Skoplje - Novi Pazar.Ostale vesti

Zalutali metak na Jarinju
Kosovska policija je preko graničnih službenika dobila informaciju da je na graničnom prelazu Jarinjeu u popodnevnim časovima metak iz vatrenog oružja pogodio kontejner koji služi službenicima granične policije i carine na teritoriji Kosova, potvrđeno je za RTV Kim iz Policije Kosova.
  • 17.10.2021
Gračanica: Opljačkana porodica Jovanović
Lopovi su tokom prethodne noći upali u kuću Aleksandra Jovanovića u Gračanici i iz nje odneli novac, mobilne telefone, dokumentaciju kao i automobil BMW X5 koji je bio parkiran u dvorištu.
  • 16.10.2021
Polomljeni krstovi na groblju u Orahovcu

Prilikom posete grobu svog supruga Bogdana, koji je sahranjen na srpskom pravoslavnom groblju u Orahovcu Jovanka Šarić je zatekla polomljenu krstaču.

  • 16.10.2021
Elek: Sofronijević i dalje na intenzivnoj nezi, stanje stabilno
Zdravstveno stanje Srećka Sofronijevića, ranjenog vatrenim oružjem u sukobu građana i policije 13. oktobra u Zvečanu je stabilno.
  • 15.10.2021
Određen pritvor od 30 dana petorici uhapšenih u akciji protiv šverca
Osnovni sud u Prištini odredio je jednomesečni pritvor za petoricu koji su uhapšeni u akciji protiv šverca koja je sprovedena ove nedelje na Kosovu.
  • 15.10.2021
Preminuo glumac Marko Živić
Glumac Marko Živić preminuo je od posledica koronavirusa u bolnici „Dragiša Mišović“. Živić je poslednje tri nedelje proveo na bolničkom lečenju, a stanje mu se sve više pogoršavalo. Ostaće upamćen po bogatoj pozorišnoj i televizijskoj karijeri.
  • 14.10.2021