Vesti
Hronika

Ivanovićeva supruga: Nemam zvaničnih informacija o istrazi

Supruga ubijenog Olivera Ivanovića, Milena izjavila je da ni posle mesec dana od ubistva nije dobila nikakvu zvaničnu informaciju o tome dokle je stigla istraga.
Ivanovićeva supruga: Nemam zvaničnih informacija o istrazi
Milena Ivanović (Foto N1)

"Sve što sam do sada čula je iz medija. Nikakvo zvanično obaveštenje nisam dobila. Olivera mi ništa ne može vratiti, ali je bitno da se saznaju počinioci i njegovi nalogodavci", rekla je Milena Ivanović za Večernje novosti.

Ona je navela da se porodica priprema za preseljenje u Beograd.

"Mitrovica mi je oduzela ono što sam najviše volela i zato želim da odem odavde da budem blizu njega, da ga posećujemo", rekla je Milena Ivanović.

Oliver Ivanović ubijen je 16. januara ispred stranačkih prostorija u severnoj Kosovskoj Mitrovici.Ostale vesti

Donja Gušterica: Mladić se razneo bombom
Mladić S.K. (26) iz Donje Gušterice u opštini Gračanica razneo se sinoć ručnom bombom, potvrđeno je Riznici u ovom mestu.
  • 06.03.2021
Popović: Hitno procesuirati vozača koji je udario L.P.
Predsednik opštine Gračanica Srđan Popović zahteva od Policije i nadležnih organa da hitno procesuiraju počinioca koji je juče krećući se kroz Gračanicu neprimerenom brzinom kolima udario  dete L.P. i naneo mu teške telesne povrede a potom pobegao, navodi se u saopštenju.
  • 06.03.2021
Saobraćajna nesreća u Gračanici, povređeno dvanaestogodišnje dete
Beli pasat koji se oko 17:00 kretao iz centra Gračanice ka Ajvaliji, udario je dvanaesetogodišnje dete na biciklu, a zatim se "zakucao" u banderu. Povređeno dete je odmah prebačeno u gračanički KBC, odakle je u nesvesnom stanju upućeno u Prištinu. Vozač je ostavio slupani auto i pobegao sa lica mesta.
  • 05.03.2021
Sud će ponovo raspravljati o pritvoru sedmorice mladića zbog tuče u Lapljem Selu
Apelacioni sud u Prištini doneo je odluku kojim se ukida prvostepeno rešenje Odeljenja Osnovnog suda u Gračanici o određivanju jednomesečnog pritvora sedmorici mladića zbog učešća u tuči u Lapljem Selu, potvrdio je za RTV Kim advokat Predrag Miljković.
  • 05.03.2021
PIK u Prištini uhapsio osam policajaca
Osam policijskih službenika, uhapšeno je danas u Prištini zbog sumnje da su izvršili više krivičnih dela, saopšteno je iz Policijskog inspektorata Kosova.
  • 05.03.2021
U centru Južne Mitrovice mladić nožem povredio oca i strica
Ozbiljan incident dogodio se danas pre podne u Južnoj Mitrovici, kada je mladić nožem nasrnuo na oca i strica i naneo im teške povrede, prenosi Reporteri.
  • 05.03.2021