Vesti
Hronika

Istok: Suspendovan policajac zbog porodičnog nasilja

Policijski inspektorat Kosova (PIK) i istražitelji Istražnog odeljenja PIK-a, uhapsili su policajca u Istoku zbog sumnje da je počinio krivično delo „nasilje u porodici“.
Istok: Suspendovan policajac zbog porodičnog nasilja
Istok (Foto kk.rks-gov.net)

Istražitelji PIK-a su po dobijanju informacija o ovom slučaju, obavili razgovor sa osumnjičenim policajcem, kao i sa njegovom suprugom, navodi se u saopštenju.

Žrtvi, supruzi osumnjičenog policajca, pružena je lekarska pomoć.

Odlukom nadležnog tužioca, osumnjičenom je određen pritvor u trajanju od 48 sati.

Takođe, u okviru administrativnog i istražnog postupka, osumnjičeni policajac je suspendovan.

Istražitelji PIK-a u potpunoj koordinaciji sa Tužilaštvom nastaviće da preduzimaju druge istražne radnje u pravcu potpunog rasvetljavanja svih okolnosti u vezi sa ovim slučajem, ističe se u saopštenju.Ostale vesti

Kosovska policija pretresla Milana Radojevića

Bivši gradonačelnik Severne Mitrovice Milan Radojević objavio je snimak sa novog kontrolnog punkta koji je na severu uspostavila kosovska policija i pozvao predstavnike međunarodne zajednice, koji ne veruju da kosovska policija tamo svakog dana povećava prisustvo, da dođu i sami se uvere u pravo stanje.

  • 31.01.2023
Obijena porodična kuća u Dobrotinu
Tokom prethodne večeri u Dobrotinu je obijena porodična kuća Velike Mihajlović.
  • 30.01.2023
U Kraljevu održan skup podrške uhapšenom Slađanu Trajkoviću
U Kraljevu kod Duhovnog centra "Sveti vladika Nikolaj Velimirović" danas je održan skup podrške uhapšenom bivšem policajcu Slađanu Trajkoviću iz Kosovske Mitrovice. 
  • 28.01.2023
Kancelarija za KiM: Kamenovano vozilo KG tablica u Suvom Dolu

U naselju Suvi Do kod Kosovske Mitrovice sinoć je kamenovano vozilo kragujevačkih registarskih tablica kojim je upravljao Saša Blažić, saopšteno je iz Kancelarije za Kosovo i Metohiju.

  • 28.01.2023
KP: Pucano na patrolno vozilo policije kod Zvečana
Na lokaciji Banjska-Izvor u opštini Zvečan danas je pucano iz vatrenog oružja na patrolu Kosovske policije koja je bila na dužnosti. Povređenih nema, saopšteno je iz Kosovske policije.
  • 27.01.2023
ERP potvrdila tragičnu smrt sveštenika u Vučitrnu
"Sa dubokom tugom osećamo potrebu da obavestimo javnost o nesrećnom slučaju koji se dogodio sinoć u Vučitrnu", saopšteno je iz Eparhije raško-prizrenske (ERP).
  • 27.01.2023