Vesti
Hronika

Insajder: S kim su policajci pričali telefonom?

Oduzeti su mobilni telefoni policajaca osumnjičenih za manipulisanje dokazima na mestu ubistva Olivera Ivanovića i očekuju se rezultati veštačenja.
Insajder: S kim su policajci pričali telefonom?
Mesto na kom je ubijen Ivanović (Foto Kim)

To je rekao za Insajder glavni tužilac Osnovnog tužilaštva Šućri Sulja.

Sulja je rekao da se na snimcima sigurnosnih kamera vidi da su policajci sve vreme razgovarali telefonom sa nekim dok su bili na mestu ubistva Ivanovića.

“Nismo utvrdili s kim su policajci razgovarali, ali su telefoni konfiskovani. Izvršiće se veštačenje i preduzeće se i druge mere da bi konstatovali s kim su razgovarali u to vreme“, rekao je Sulja.

Podsetimo, dvojica policajaca – Dragiša Marković i Žarko Jovanović – privedeni su nedavno zbog sumnje da su manipulisali dokazima na mestu ubistva Olivera Ivanovića.

Kako je tužilac Sulja ranije rekao, na snimcima kamera se vidi da je jedan od policajaca uklonio jednu čauru sa lica mesta, odnosno da ju je stavio u džep.

“Ivanović je ubijen sa šest metaka iz pištolja ’zastava M70A’, a na licu mesta prikupljeno je pet čaura. Oni nisu obavestili ni tužilaštvo ni svoje nadređene da su sa lica mesta uzeli tu čauru“, rekao je Sulja.Ostale vesti

Saobraćajna nesreća u Gračanici, povređeno dvanaestogodišnje dete
Beli pasat koji se oko 17:00 kretao iz centra Gračanice ka Ajvaliji, udario je dvanaesetogodišnje dete na biciklu, a zatim se "zakucao" u banderu. Povređeno dete je odmah prebačeno u gračanički KBC, odakle je u nesvesnom stanju upućeno u Prištinu. Vozač je ostavio slupani auto i pobegao sa lica mesta.
  • 05.03.2021
Sud će ponovo raspravljati o pritvoru sedmorice mladića zbog tuče u Lapljem Selu
Apelacioni sud u Prištini doneo je odluku kojim se ukida prvostepeno rešenje Odeljenja Osnovnog suda u Gračanici o određivanju jednomesečnog pritvora sedmorici mladića zbog učešća u tuči u Lapljem Selu, potvrdio je za RTV Kim advokat Predrag Miljković.
  • 05.03.2021
PIK u Prištini uhapsio osam policajaca
Osam policijskih službenika, uhapšeno je danas u Prištini zbog sumnje da su izvršili više krivičnih dela, saopšteno je iz Policijskog inspektorata Kosova.
  • 05.03.2021
U centru Južne Mitrovice mladić nožem povredio oca i strica
Ozbiljan incident dogodio se danas pre podne u Južnoj Mitrovici, kada je mladić nožem nasrnuo na oca i strica i naneo im teške povrede, prenosi Reporteri.
  • 05.03.2021
U Globočici ranjena dvojica Goranaca
U selu Globočica u opštini Gora, iz vatrenog oružja su ranjena dvojica Goranaca, saopšteno je večeras iz Кancelarije za Кosovo i Metohiju.
  • 04.03.2021
Porodica Andrejević ponovo na meti pljačkaša
Porodica Andrejević iz Gračanice se po peti put našla na meti pljačkaša. Lopova je u kući zatekla Aleksandra, koja je u trenutku provale bila sama kod kuće, dok je njen suprug Miloš bio na putu.
  • 04.03.2021