Incident u Donjoj Gušterici

Grupa dečaka zapalila je sinoć oko 21:00 karton kojim je zatvoren prozor na staroj školi u Donjoj Gušterici. U tom objektu su privremeno smeštene dve porodice izbegle iz Vrela 1999. godine.

Podeli ovaj članak sa:
  • Ilustracija (Foto morguefile.com)

U staroj školi, koja se nalazi preko puta crkve u Donjoj Gušterici, na prvom spratu živi baka Dušica Kostić koja ima 74 godine. Četvoročlana porodica Kosović smeštena je na drugom spratu. Oni u staroj školi žive od 1999. godine.

Đina Kosović je za RTV Kim kazala da je sinoć oko 21 čas došlo do incidenta kada je grupa dečaka na stanu u kome živi Dušica Kostić zapalila prozor zatvoren kartonom koji su prethodno više puta lomili.

„Grupa dečaka je sinoć došla i upalila karton na prozoru. Baba samo što je legla i nije znala o čemu se radi. Osetila je da joj suze oči, da se guši od dima, nekako je ustala i došla do nas. Kako se popela do drugog sprata ni sami ne znamo“, rekla je u telefonskoj izjavi za RTV Kim Đina Kosović.

Dalje širenje požara sprečio je otac Kosovićeve uz pomoć dva momka iz obližnjeg kafića.

„Pozvali smo policiju koja je odmah došla i izvršila uviđaj. Uzeli su izjave, ali nismo mogli da saznamo ko je to uradio“, dodala je Kosovićeva.

Policajci iz stanice u Gračanici nisu želeli da komentarišu ovaj slučaj, niti da nam daju više informacija o njemu.

Ostale vesti

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane