Vesti
Hronika

Gračanica: Zaplenjeno 13 kilograma marihuane

Kosovska policija saopštila je večeras da je u Gračanici u jednom lokalu zaplenila 13 kilograma marihuane i određenu sumu novca za koji se pretpostavlja da je falsifikovan i tom prilikom uhapsila dve osobe od kojih je jedna zadržana u pritvoru.
Gračanica: Zaplenjeno 13 kilograma marihuane
Zaplenjena marihuna (Foto Policija Kosova)

Osumnjičeni, kosovski Srbin je nakon saslušanja zadržan u pritvoru dok je protiv jedne državljanke Srbije pokrenut redovan sudski postupak, saopšteno je večeras iz Kosovske policije.

Kosovska policija je u Gračanici pretresla jedan lokal i tom prilikom je pored narkotika i falsifikovanog novca zaplenila jednu palicu i sprej.

Akciju je sprovela jedinica za borbu protiv narkotika Kosovske policije u subotu veče, navodi se u policijskom saopštenju.Ostale vesti

Saobraćajna nesreća u Gračanici, povređeno dvanaestogodišnje dete
Beli pasat koji se oko 17:00 kretao iz centra Gračanice ka Ajvaliji, udario je dvanaesetogodišnje dete na biciklu, a zatim se "zakucao" u banderu. Povređeno dete je odmah prebačeno u gračanički KBC, odakle je u nesvesnom stanju upućeno u Prištinu. Vozač je ostavio slupani auto i pobegao sa lica mesta.
  • 05.03.2021
Sud će ponovo raspravljati o pritvoru sedmorice mladića zbog tuče u Lapljem Selu
Apelacioni sud u Prištini doneo je odluku kojim se ukida prvostepeno rešenje Odeljenja Osnovnog suda u Gračanici o određivanju jednomesečnog pritvora sedmorici mladića zbog učešća u tuči u Lapljem Selu, potvrdio je za RTV Kim advokat Predrag Miljković.
  • 05.03.2021
PIK u Prištini uhapsio osam policajaca
Osam policijskih službenika, uhapšeno je danas u Prištini zbog sumnje da su izvršili više krivičnih dela, saopšteno je iz Policijskog inspektorata Kosova.
  • 05.03.2021
U centru Južne Mitrovice mladić nožem povredio oca i strica
Ozbiljan incident dogodio se danas pre podne u Južnoj Mitrovici, kada je mladić nožem nasrnuo na oca i strica i naneo im teške povrede, prenosi Reporteri.
  • 05.03.2021
U Globočici ranjena dvojica Goranaca
U selu Globočica u opštini Gora, iz vatrenog oružja su ranjena dvojica Goranaca, saopšteno je večeras iz Кancelarije za Кosovo i Metohiju.
  • 04.03.2021
Porodica Andrejević ponovo na meti pljačkaša
Porodica Andrejević iz Gračanice se po peti put našla na meti pljačkaša. Lopova je u kući zatekla Aleksandra, koja je u trenutku provale bila sama kod kuće, dok je njen suprug Miloš bio na putu.
  • 04.03.2021