Vesti
Hronika

Gračanica: Privedeno više lica

Tokom jučerašnjeg dana Policija je u Gračani privela nekoliko lica u pojedinačnim slučajevima.
Gračanica: Privedeno više lica
Policijska stanica u Gračanici (Foto Kim)

Najpre je priveden muškarac albanske nacionalnosti zbog posedovanja oružja. Tokom potrage kod njega je pronađen pištolj sa pet metaka.

Tokom večeri je priveden i jedan Srbin zbog narkotika. Prilikom pretrage kod njega je pronađena manja količina marihuane.

Oba slučaja je za RTV Kim potvrdio komandir Policijske stanice u Gračanici Bratislav Trajković.

Kako je kazao, privedeni Albanac i Srbin su nakon saslušanja pušteni na slobodu.

U Gračanici je juče zabeleženo još jedno hapšenje. Albanac AA i Srpkinja LS uhapšeni su zbog falsifikovanja dokumenta radi dobijanja dozvole za rad poliklinike.

Trajković je kazao da je u pitanju privatna poliklinika Bel medik, ali da taj slučaj nema veze sa policijskom stanicom u Gračanici.

Istragu o ovom slučaju vodilo je odeljenje za privredni kriminal i korupciju jedinice u Prištini. Prilikom pretresa, istražitelji su zaplenili dokumente.

Nakon davanja iskaza osumnjičenima AA i LS je odrežen dvodnevni pritvor.Ostale vesti

Godišnjica zločina u Goraždevcu
Parastosom u crkvi Presvete Bogorodice i obilaskom grobova ubijenih dečaka obeležena je još jedna godišnjica zločina nad srpskom decom u Goraždevcu.
  • 13.08.2020
Milisav Dakić: Zločin van zločina
"Voleo bih da podsetim sve koji znaju za ovo da je bilo 97-8 dece, a da je ispaljeno 87 metaka u decu. To je zločin van zločina, to može samo bolesni um da uradi", rekao je u Goraždevcu Milisav Dakić, otac ubijenog Panta.
  • 13.08.2020
Navršava se 17 godina od ubistva srpske dece na Bistrici
Danas će u Goraždevcu biti obeležena 17. godišnjica od ubistva Ivana Jovovića i Panta Dakića i ranjavanja još četvoro dece na reci Bistrici u Goraždevcu.
  • 13.08.2020
Sutra se navršava 17 godina od ubistva dece na Bistrici
U Goraždevcu će sutra biti obežena sedamnaesta godišnjica napada u kome su na obali reke Bistrice na kupanju ubijena dva srpska dečaka, a ranjeno još četvoro dece.
  • 12.08.2020
Namerna dramatizacija rutinske akcije?
Žustra reakcija kosovskih političara povodom ulaska srpskih vojnika na kosovsku teritoriju ima negativan odjek na nastavak dijaloga, smatra Beljuj Bećaj. Sa druge strane, Dušan Janjić navodi da je Priština bila obaveštena o saradnji KFOR-a i vojske Srbije.
  • 10.08.2020
Izdat nalog za hapšenje poslanika Etema Arifija

Osnovni sud u Prištini izdao je nalog za hapšenje poslanika, Etema Arifija.

  • 04.08.2020