Vesti
Hronika

Gračanica: Pretnja ubistvom zbog novčanog duga

Kosovska policije saopštila je da je u Gračanici prijavljen slučaj pretnje ubistvom zbog „nesporazuma u vezi sa novčanim dugom“.
Gračanica: Pretnja ubistvom zbog novčanog duga
Gračanica (Foto arhiva Kim)

Slučaj je kosovskoj policiji prijavljen u sredu u 17:45 časova.

„Žrtva, muškarac prijavio je slučaj pretnje ubistvom njemu, kao i njegovoj porodici posle jednog nesporazuma oko novčanog duga od strane osumnjičenog lica koje je u bekstvu“, navodi se u saopštenju policije.

Pretnja je upućena putem telefonskog poziva, dodaje se u saopštenju.

Slučaj je pod istragom.Ostale vesti

Vrhovnom sudu Kosova podnete žalbe
Pravni zastupnici Pokreta samoopredeljenje (PS), Alijanse za budućnost Kosova (ABK) i Socijaldemokratske inicijative (SDIK) predali su Vrhovnom sudu žalbe na jučerašnju odluku Izbornog panela za žalbe i predstavke (IPŽP) koji nije potvrdio kandidature nekoliko njihovih članova za poslanike Skupštine Kosova.
  • 27.01.2021
Policija izrekla 592 novčane kazne za kršenje antikovid mera
Kosovska policija je saopštila da su tokom poslednjih 24 sata napisane 592 novčane kazne zbog kršenje antikovid mera, koje je propisala kosovska vlada u okviru borbe protiv koronavirusa.
  • 26.01.2021
Pripremni pretres za ubistvo Ivanovića nastavlja se 5. februara
Advokatica Jovana Filipović koja je branilac Silvane Arsović, jedne od osumnjičenih u slučaju ubistva Olivera Ivanovića, kazala je za RTV Kim da je pripremni pretres u slučaju Ivanovića zakazan za 5. februar u 9 časova i 30 minuta. Advokat Predrag Miljković, koji zastupa Nedeljka Spasojevića, ističe da je sud u roku od mesec dana nakon podnešene žalbe zakazao saslušanje.
  • 22.01.2021
Policija izrekla 778 kazni za kršenje antikovid mera
Kosovska policija je saopštila da je tokom poslednjih 24 sata napisano 778 novčanih kazni zbog kršenje antikovid mera, koje je propisala kosovska vlada u okviru borbe protiv koronavirusa.
  • 22.01.2021
Zubin Potok: Uhapšen zbog nasilja u porodici
U Zubinom Potoku jedan muškarac je uhapšen nakon što je pokušao fizički da napadne svoje roditelje, saopšteno je danas iz Kosovske policije.
  • 21.01.2021
Tužilaštvo u Mitrovici: Prikupljamo informacije o potencijalnom unosu vakcina na severu Kosova
Osnovno tužilaštvo u Mitrovici, saopštilo je danas da, u saradnji sa Kosovskom policijom, prikuplja informacije u vezi sa potencijalnim nezakonitim unosom antikovid vakcina na severu Kosova.
  • 20.01.2021