Vesti
Hronika

Gračanica: Opljačkana porodica Jovanović

Lopovi su tokom prethodne noći upali u kuću Aleksandra Jovanovića u Gračanici i iz nje odneli novac, mobilne telefone, dokumentaciju kao i automobil BMW X5 koji je bio parkiran u dvorištu.
Gračanica: Opljačkana porodica Jovanović
Kuća porodice Jovanović u Gračanici (Foto Riznica)

Pljačka se odigrala u toku noći između 15. i 16. oktobra, dok su domaćini sa dvoje maloletne dece spavali u sobama na spratu.

Vlasnici kažu da ništa nisu čuli, a da lopovi za sobom nisu ostavili nered, niti su napravili premetačinu.

Provalu je uočila Aleksandrova supruga Tijana koja je oko 8:30 ušla u dnevni boravak i ugledala širom otvoren prozor i vrata terase kao i fioke na nameštaju. Aleksandar je kasnije primetio i da su lopovi odvezli automobil iz dvorišta.

„Odneli su nam sav novac, mobilne telefone, našu i dečiju dokumentaciju i automobil“, potvrdila je Tijana Jovanović za Riznicu.

O krađi je odmah obaveštena policija koja je, kaže, Aleksandar, odmah obavila uviđaj.

Ni Jovanovići, a ni njihove komšije iz ulice Devet Jugovića nisu čuli, a ni primetili ništa neobično što bi ukazalo da se u kući i dvorištu dešava krađa.Ostale vesti

KM: Uhapšen na autobuskoj stanici sa preko 11kg marihuane

Dvadesetosmogodišnji Srbin D.B. uhapšen je jutros na autobuskoj stanici u Kosovskoj Mitrovici, nakon što mu je policija u torbama pronašla više od 11 kilograma marihuane.

  • 27.11.2021
Pucano na autobus kod Dečana, stradale tri osobe

Maskirani napadač ubio je automatskim oružjem tri osobe u autobusu na putu između između sela Šaptej i Glođane u blizini Dečana. Policija je pokrenula poteru za napadačem. Niko nije preuzeo odgovornost za napad, a motiv je nepoznat.

  • 27.11.2021
Saslušan B.B. Gaši: Svedok pod pritiskom određenih grupa u Mitrovici

U Osnovnom sudu u Prištini nastavljeno je saslušanje svedoka na suđenju za ubistvo lidera GI “SDP” Olivera Ivanovića. Danas je u svojstvu svedoka ispitan B.B. koji je po zanimanju taksista.

  • 24.11.2021
Misteriozni nestanak Boška Mladenovića
Ni posle više od 45 dana policija i rođaci nemaju nikakvu informaciju o slučaju nestanka Boška Mladenovića (92) iz sela Straža u opštini Novo Brdo. Njemu se u noći između 8. i 9. oktobra izgubio svaki trag.
  • 24.11.2021
Nastavljeno ispitivanje svedoka u slučaju ubistva O. Ivanovića
Pred Posebnim odeljenjem Osnovnog suda u Prištini je ispitivanjem svedoka nastavljeno ročište u slučaju ubistva Olivera Ivanovića.
  • 24.11.2021
Na Kosovu u sredu dan žalosti zbog nesreće u Bugarskoj
Predsednica Kosova Vjosa Osmani proglasila je sredu danom žalosti zbog tragične nesreće u Bugarskoj.
  • 23.11.2021