Vesti
Hronika

Gračanica: Ometanje službenog lica u vršenju dužnosti

U Gračanici je zabeležen slučaj ometanja službenog lica u obavljanju službene dužnosti, saopštila je danas Kosovska policija.
Gračanica: Ometanje službenog lica u vršenju dužnosti
Gračanica (Foto arhiva Kim)

U policijskom izveštaju se navodi da je jedinica Kosovske policije u Gračanici, juče, 15 minuta posle ponoći, zaustavila vozilo sa KS registarskim oznaka, kojim je upravljao kosovski Srbin zbog kako se navodi, arogantnog ponašanja, dok je saputnik, takođe Srbin, ometao policijske službenike u vršenju dužnosti.

Više detalja nije navedeno, osim da je tužilac obavešten o slučaju.Ostale vesti

Ukradeni automobil Mališe Tijanića pronađen uništen
Ministar za zajednice i povratak u kosovskoj vladi Dalibor Jevtić je na Tviter nalogu saopštio da je automobil koji je krajem aprila ukraden Mališi Tijaniću iz Crkoleza, pronađen danas i da je potpuno uništen.
  • 04.06.2020
Tačijevo obezbeđenje pod istragom PIK-a i Tužilaštva
Policijski inspektorat Kosova i Državno tužilaštvo objavili su u zajedničkoj izjavi da se bave jučerašnjim incidentom u kome su telohranitelji predsednika Kosova Hašima Tačija pretukli aktivistu Pokreta Samoopredeljenja (PS) koji je Tačija nazivao "lopovom".
  • 04.06.2020
Dečani: Preminuo poslednji Srbin u varošici
U Dečanima je juče pronađeno telo Boška Ćirića (58), jedinog Srbina koji je živeo u toj metohijskoj varoši. Ćirić je pronađen mrtav u svom stanu i veruje se da je smrt nastupila nenasilno.
  • 03.06.2020
U Osojanu opljačkane dve kuće
U Osojanu, opština Istok, opljačkane su dve povratničke kuće. U pitanju su porodice Repanović.
  • 02.06.2020
Nesreća u rudniku u Novom Brdu
U rudniku Novo Brdo danas se dogodila nesreća, potvrđeno je za RTV Kim u Policiji. Predstavnici sindikata navode da su dve osobe bile u jami kada se dogodila nesreća.
  • 02.06.2020
Kamenovana srpska kuća u Ljuboždi
Nepoznate osobe kamenovale su noćas kuću Jovana Ristića u selu Ljubožda kod Istoka, načinivši materijalnu štetu.
  • 01.06.2020