Vesti
Hronika

Gnjilane: U šumi pronađeno beživotno telo

Duboko u šumi, između sela Burince i Lovce u opštini Gnjilane, pronađeno je beživotno telo muškarca. Policija i Odeljenje forenzike istražuju slučaj, potvrdio je za RTV Kim portparol Policije, Ismet Hašani.
Gnjilane: U šumi pronađeno beživotno telo
Ilustracija (Foto TV Most)

Hašani je kazao da je telo pronađeno danas i da je istraga u toku.

“Pronađeno je telo muškarca, ali još uvek ne znamo ko je u pitanju, jer još uvek nije identifikovano. Sve relevantne jedinice su na licu mesta. Nakon iznošenja tela iz šume saznaćemo o kome se radi”, kazao je Hašani za RTV Kim.

Policija za sada nema informacije o tome da li je pronađeno lice kod sebe imalo lične dokumente, kaže portparol KP za region Gnjilana.

“Sve što znamo je da je pronađen duboko u šumi između ta dva sela, Burince i Lovce. Forenzičke ekipe iz Prištine i Gnjilana su izašle na lice mesta”.

Hašani očekuje da će tokom dana, nakon obavljanja istrage, imati više informacija o slučaju.Ostale vesti

Obijena kuća u Donjoj Gušterici
Lopovi su sinoć oko 21 čas upali u kuću M. Filipovića u Donjoj Gušterici i odneli zlato u vrednosti oko 3.000 evra i 400 evra u kešu.
  • 27.09.2020
Odlazak Bogoljuba Marinkovića Bogija
Danas je u Gračanici sahranjen Bogoljub Bogi Marinković (1959-2020) istaknuti član Amaterskog pozorišta „Janićije Popović“, glumac amater, aktivista u pozorišnom amaterizmu i radnik Doma kulture „Gračanica“.
  • 26.09.2020
Radnik Trepče preminuo usled teških povreda
Jedan radnik RMHK "Trepča" u Leposaviću, preminuo je danas nakon što je teško povređen mašinom za rad.
  • 25.09.2020
Napeto ispred kancelarije veterana OVK
Nakon današnjeg hapšenja lidera ratnih veterana OVK Hisnija Gucatija, ispred kancelarije ovog udruženja okupio se veći broj ljudi, a situacija je iz časa u čas sve napetija, prenosi Reporteri.
  • 25.09.2020
Optužnica za ubistvo Olivera Ivanovića vraćena na ponovni postupak
Na osnovu žalbi odbrane optuženih za ubistvo Olivera Ivanovića, Apelacioni sud je doneo odluku da predmet vrati na početak, potvrdila je za RTV Kim branilac optužene Silvane Arsović, advokat Jovana Filipović.
  • 25.09.2020
Saobraćajna nezgoda na putu Gračanica - Laplje Selo
Kod arheološkog nalazišta Ulpijana u Gračanici danas posle 13 sati došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj su povređene četiri osobe, saznaje RTV Kim.
  • 23.09.2020