Vesti
Hronika

Gnjilane: U šumi pronađeno beživotno telo

Duboko u šumi, između sela Burince i Lovce u opštini Gnjilane, pronađeno je beživotno telo muškarca. Policija i Odeljenje forenzike istražuju slučaj, potvrdio je za RTV Kim portparol Policije, Ismet Hašani.
Gnjilane: U šumi pronađeno beživotno telo
Ilustracija (Foto TV Most)

Hašani je kazao da je telo pronađeno danas i da je istraga u toku.

“Pronađeno je telo muškarca, ali još uvek ne znamo ko je u pitanju, jer još uvek nije identifikovano. Sve relevantne jedinice su na licu mesta. Nakon iznošenja tela iz šume saznaćemo o kome se radi”, kazao je Hašani za RTV Kim.

Policija za sada nema informacije o tome da li je pronađeno lice kod sebe imalo lične dokumente, kaže portparol KP za region Gnjilana.

“Sve što znamo je da je pronađen duboko u šumi između ta dva sela, Burince i Lovce. Forenzičke ekipe iz Prištine i Gnjilana su izašle na lice mesta”.

Hašani očekuje da će tokom dana, nakon obavljanja istrage, imati više informacija o slučaju.Ostale vesti

Grupa albanskih mladića skinula tablu ulice “Slovena Radića”
U Orahovcu je juče ulica "Slovena Radića"  na kratko ostala bez table koja nekoliko decenija pokazuje da je u toj ulici rođen i živeo mladić koji je tragično nastradao na jednoj od radnih akcija ,, Bratstva i jedinstva“ 1984.godine u Slavonskoj Požegi.
  • 29.05.2020
Prerana smrt dobrog i pravednog čoveka
Veliki broj prijatelja i nekadašnjih učenika oprašta se od profesora Živorada Lazića putem društvenih mreža. Aleksandar Đikić je u izjavi za RTV Kim kazao da je danas preminuo jedan od najboljih. Budimir Ničić ističe da su preranom smrću Lazića izgubili njegovi učenici i škola, ali i meštani centralnog Kosova.
  • 28.05.2020
Dve decenije od  zločina u Cernici
Danas se navršava 20 godina od terorističkog napada na selo Cernica kod Gnjilana kada je ubijen četvorogodišnji Miloš Petrović sa još dvojicom starijih meštana, a napadači i ubice nikada nisu pronađeni.
  • 28.05.2020
Preminuo profesor Điđa
Posle kraće bolesti, u bolnici u Beogradu, danas je preminuo profesor prava i potpredsednik Srpskog naciolanog foruma (SNF) Živorad Lazić Điđa (59).
  • 28.05.2020
Napadnut povratnik u Drenovcu
Miodrag Stašić iz Drenovca kod Kline zadobio je povrede nakon napada nekoliko albanskih čobana na njegovom imanju.
  • 27.05.2020
Kamenovana kuća povratnika u Ljuboždi
Nepoznate osobe kamenovale su kasno sinoć kuću povratnika Žarka Zarića u selu Ljubožda kod Istoka.
  • 27.05.2020