Gazeta Express: Na Ivanovića pucano sa 5 metaka?

U novom tekstu Gazete Express izdvojeni su detalji obdukcijskog nalaza na telu ubijenog Olivera Ivanovića koji je sproveo kosovski Institut za sudsku medicinu.

Podeli ovaj članak sa:
  • Mesto na kom je ubijen Ivanović (Foto Kim)

Advokati odbrane u slučaju ubistva Ivanovića i dalje nisu primili od suda optužnicu protiv svojih klijenata, ali zato mediji nastavljaju da objavljuju delove navodne optužnice do koje su došli iz neimenovanih izvora. Istovremeno, predmetni tužilac, Sulj Hodža, ne može da potvrdi autentičnost dokumenta koji se u medijima objavljuje kao navodna optužnica jer „nema vremena da prati medije“.

U, kako navode iz Gazete Express, 48 strana dugoj optužnici navodi se da je Ivanović upucan sa 6 metaka u 08:10, 16. januara, u ulici Sutjeska u Severnoj Mitrovici iz vozila marke „Opel Astra“. Smrt Ivanovića konstatovana je u bolnici u Kosovskoj Mitrovici, a već u 09:15 vozilo marke „Opel Astra“ za koje se sumnja da je iz njega pucano u Ivanovića, zapaljeno je u ulici Vojvode Putnika.

Dalje se navodi da je kosovski Institut za sudsku medicinu ustanovio da je Ivanović preminuo od posledica ranjavanja vatrenim oružjem.

„Tu se vidi jedna izlazna rana zrna blizu grudnog koša sa desne strane, rana od vatrenog oružja sa izlaznom ranom i zrno ispod desne bradavice grudnog koša, rane od vatrenog oružja (ispod kože je nađeno zrno i tu je bilo hematoma), rana je bila ispod pazuha, evidentirana je jedna rana iz vatrenog oružja (izlazna rana zrna), povreda je bila po sredini tela, ukupno je beživotno telo Olivera Ivanovića imalo 5 ispaljenih metaka, nekoliko od njih su bili prodorni“, navodi se u delu teksta Gazete Express.

Meci u telu žrtve bili su kalibra 9×19 mm.

Gazeta Express je juče najavila da će danas objaviti i svedočenja zaštićenog svedoka.

Ostale vesti

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane