Vesti
Hronika

Gaši i Kljinaku odbijaju da odgovore na poziv Specijalnog suda

Advokatu veterana "OVK" Tomu Gašiju i sekretaru iste organizacije Fatonu Kljinaku juče je upućen poziv da se jave predstavnicima Euleksa. Oni su to odbili.
Gaši i Kljinaku odbijaju da odgovore na poziv Specijalnog suda
Tom Gaši (Foto Gračanica onlajn)

Tom Gaši je na Fesbuku objavio da ni njemu a ni sekretaru organizacije veterana OVK nije upućen poziv, već da je o tome obavešten telefonskim putem od navodnog istražitelja Specijalizovanog tužilaštva.

Gaši je poručio da se neće odazvati pozivu jer, kako ističe, ne prihvata Specijalni sud za zločine OVK.

U emisiji "Pressing" na T7 je ponovio svoj stav, rekavši da je se tamo ne ide za nešto dobro i da je "dokazano da Specijalni sud radi sa Srbijom", prenosi Kosovo online.Ostale vesti

Todosijevićeva odbrana podnela zahtev za zaštitu zakonitosti
Odbrana Ivana Todosijevića podnela je Vrhovnom sudu Kosova zahtev za zaštitu zakonitosti, a protiv odluke kojom je on osuđen na dve godine zatvora zbog izjava koje je dao u vezi sa događajima u Račku.
  • 18.09.2021
Zbog nepoštovanja anti-kovid mera izrečeno 1.438 kazni
U poslednja 24 sata Policija Kosova je u saradnji sa nadležnim opštinskim inspektorima izrekla 1.438 kazni građanima koji nisu poštovali mere u sprečavanju širenja koronavirusa.
  • 18.09.2021
Koha: Uhapšen lekar koji je otvorio lažnu istoriju bolesti Božidaru Dejanoviću
Lekaru Univerzitetsko kliničkog centra Kosova u Prištini (UKCK) Bakimu Ademiju određena je mera 48-časovnog zadržavanja zbog otvaranja lažne istorije aktuelnom gradonačelniku Klokota Božidaru Dejanoviću, otkriva prištinska Koha.
  • 17.09.2021
Preminuo Minja Subota

Preminuo je čuveni televizijski voditelj Milan Minja Subota.

  • 17.09.2021
Preminuo Dušan Duda Ivković

Velikan jugoslovenske, srpske i evropske košarke Dušan Duda Ivković preminuo je danas u 78. godini.

  • 16.09.2021
Odloženo ročište u slučaju ubistva Olivera Ivanovića
Iako prvobitno zakazan za sutra, glavni pretres u predmetu optuženima za ubistvo Olivera Ivanovića pred Osnovnim sudom u Prištini je odložen, potvrdila je za RTV Kim advokatica Jovana Filipović.
  • 13.09.2021