Vesti
Hronika

Dvostruko ubistvo u Kosovskoj Mitrovici

U Kosovskoj Mitrovici rano jutros dogodilo se dvostruko ubistvo, potvrđeno je za Radio Mitrovica sever.
Dvostruko ubistvo u Kosovskoj Mitrovici
Policija ispred zgrade u Mitrovici u kojoj se dogodilo dvostruko ubistvo (Foto Radio Kontakt Plus)

Radi se o porodičnom nasilju. Muškarac sa inicijalima B.M. rođen 1993. godine je osumnjičen da je ubio oca i brata. Preminula su lica sa inicijalima B.U. i B.M, potvrdio je portparol policije za region sever Branislav Radović.

“27. maja oko 5.55 sati u porodičnom stanu u Kralja Petra I u Severnoj Mitrovici pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima došlo je do slučajeva teškog ubistva. Radi se o članovima uže porodice. Osumnjičeni je uhapšen i pod kontrolom je policije. Uviđaj se sprovodi pod nadzorom tužioca Osnovnog suda u Mitrovici. Regionalna istražna jedinica preduzima sve neophodne mere u cilju rasvetljavanja motiva ovog krivičnog dela”, rekao je Radović.

Radio Mitrovica saznaje da su ubijeni nekadašnji sudija, rukovodilac Odeljenja Apelacionog suda u Severnoj Mitrovici Milan Bigović i njegov sin.Ostale vesti

Fizički napad u severnom delu Mitrovice, povređene dve osobe

U severnom delu Mitrovice dogodio se fizički napad u kojem su povređene dve osobe, saopšteno je iz Kosovske policije.

  • 29.11.2022
Saobraćajna nesreća u Gračanici
U Gračanici kod kružnog toka dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovali autobus i automobil. Policija je na licu mesta i vrši uviđaj.
  • 26.11.2022
Preminuo Saša Zalepugin
Poznati televizijski voditelj, novinar i urednik Aleksandar Saša Zalepugin i autor kultne emisije "Nedjeljom popodne", preminuo je u Zagrebu u 91. godini, javljaju zagrebački mediji.
  • 26.11.2022
Uroševac: Uhapšen zbog silovanja maloletnice
Još jedan slučaj silovanja zabeležen je na Kosovu, ovoga puta u Uroševcu.
  • 26.11.2022
Ukinut pritvor medicinskim sestrama koje su maltretirale štićenicu doma za stare u Peći
Medicinskim sestrama uhapšenim zbog napada na štićenicu doma za stare u Peći početkom ovog meseca, kosovski Vrhovni sud ukinuo je meru pritvora.
  • 25.11.2022
Merdare: Zaplenjeno više od pola tone suvog mesa
Carinici su na kontrolnom punktu Merdare zaplenili više od 530 kilograma goveđeg sudžuka i pečenice, kojima su bili napunjeni koferi među prtljagom jednog autobusa na liniji iz Prizrena ka Nemačkoj, saopštila je Uprava carina.
  • 24.11.2022