Vesti
Hronika

Dvostruko ubistvo u Kosovskoj Mitrovici

U Kosovskoj Mitrovici rano jutros dogodilo se dvostruko ubistvo, potvrđeno je za Radio Mitrovica sever.
Dvostruko ubistvo u Kosovskoj Mitrovici
Policija ispred zgrade u Mitrovici u kojoj se dogodilo dvostruko ubistvo (Foto Radio Kontakt Plus)

Radi se o porodičnom nasilju. Muškarac sa inicijalima B.M. rođen 1993. godine je osumnjičen da je ubio oca i brata. Preminula su lica sa inicijalima B.U. i B.M, potvrdio je portparol policije za region sever Branislav Radović.

“27. maja oko 5.55 sati u porodičnom stanu u Kralja Petra I u Severnoj Mitrovici pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima došlo je do slučajeva teškog ubistva. Radi se o članovima uže porodice. Osumnjičeni je uhapšen i pod kontrolom je policije. Uviđaj se sprovodi pod nadzorom tužioca Osnovnog suda u Mitrovici. Regionalna istražna jedinica preduzima sve neophodne mere u cilju rasvetljavanja motiva ovog krivičnog dela”, rekao je Radović.

Radio Mitrovica saznaje da su ubijeni nekadašnji sudija, rukovodilac Odeljenja Apelacionog suda u Severnoj Mitrovici Milan Bigović i njegov sin.Ostale vesti

MUP: Navodi Rade Trajković lažni
Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije ističe da su potpuno lažni navodi koje je Rada Trajković iznela na svom Tviter profilu na račun postupanja policije prema njoj na Aerodromu "Nikola Tesla", kao i navodi o zabrani izlaska iz zemlje, saopšteno je iz MUP.
  • 24.06.2022
Trajkovićeva posle tri sata puštena kući
Predsednica nevladine organizacije Evropski pokret Srba sa Kosova Rada Trajković izjavila je FoNetu da je posle tri sata zadržavanja na aerodromu "Nikola Tesla" puštena kući i da su joj policajci preneli da se 27. juna javi u Treći opštinski sud u Beogradu.
  • 24.06.2022
Rada Trajković zadržana na beogradskom aerodromu
Predsednica Evropskog pokreta Srba sa Kosova Rada Trajković objavila je na Tviteru da je zadržana danas na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu od strane pogranične policije.
  • 24.06.2022
Niče nova građevina nedaleko od Gazimestana
Na oko 150 metara od ulaska u spomen kompleks na Gazimestanu u toku su građevinski radovi. Sa leve stane pristupnog puta je nasuta i betonirana podloga, a gradilište nije označeno imenom investitora, niti izvođača radova.
  • 24.06.2022
Muškarac i žena s Kosova planirali teroristički napad u Italiji
Italijanska policija uhapsila je muškarca i ženu, poreklom s Kosova, nakon što su optuženi da su planirali teroristički napad u ime ISIS.
  • 24.06.2022
Mitrovica: Bačena ručna granata na zgradu Elektrodistribucije
Ručna granata bačena je sinoć u krugu Elektrodistribucije u Kosovskoj Mitrovici, usled čega je oštećeno više službenih vozila, visokonaponski kabl i spoljni zid objekta. Povređenih nije bilo, potvrdio je za Radio Kontakt Plus, portparol Kosovske policije za region Sever, poručnik Branislav Radović.
  • 24.06.2022