Vesti
Hronika

Dve osobe poginule u saobraćajnoj nesreći kod Kline

Teška saobraćajna nesreća dogodila se večeras nedaleko od Kline kada su se sudarili automobil i kamion. Preminule su dve osobe, potvrdili su iz Kosovske policije.
Dve osobe poginule u saobraćajnoj nesreći kod Kline
Saobraćajna nesreća kod Kline (Foto Llapi.info)

Portparol KP, Daut Hodža je kazao je večeras za Zeri da se nesreća dogodila na putu Priština - Peć, u selu Zajmovo kod Kline.

Hodža je nešto ranije rekao da su u nesreći koja se dogodila u 18.25 učestvovali kamion lokalnih i automobil stranih registarskih tablica, te da su povređeni muškarac, žena i dete.

Međutim, u međuvremenu je više prištinskih medija javilo, pozivajući se na svoja saznanja, da su usled zadobijenih povreda dve osobe preminule, što je zatim potvrdila i Kosovska policija.

Prištinski Zeri je javio, pozivajući se na potvrdu portparola KP u Peći, Fadilja Gašija, da su dve osobe u međuvremenu preminule.

„Usled nesreće, dve povređene osobe koje su upućene u regionalnu bolnicu u Peći su, nažalost, došle do bolnice bez znakova života“, kazao je on.

Iz Kosovske policije su ujedno potvrdili za Kohu da je među stradalima i dete.Ostale vesti

Preminuo Aki Rahimovski
Pevač grupe Parni Valjak Aki Rahimovski preminuo je danas u 67. godini.
  • 22.01.2022
Štrpce: Arsenijević i Vasiljević privedeni. Hteli da saznaju više o Ski centru?
Aleksandar Arsenijević iz GI „Srpski opstanak“ iz Kosovske Mitrovice i Danijel Vasiljević iz GI „Sloboda Štrpce“, privedeni su od strane Policije Kosova nakon što su, kako navode za RTV Kim, "mirnim putem došli u Opštinu Štrpce da gradonačelniku te lokalne samouprave, Daliboru Jevtiću postave par pitanja u vezi sa privatizacijom Ski centra Brezovica". Iz ove opštine kažu da su u zgradu ušli bez dozvole i su neovlašćeno snimali ispred kabineta predsednika.
  • 21.01.2022
Šesnaest godina od smrti Rugove. Osmani: Čovek koji je stvorio nezavisno Kosovo
Navršava se 16 godina od smrti Ibrahima Rugove, osnivača i predsednika Demokratskog saveza a potom i predsednika Kosova.
  • 21.01.2022
Požar uništio kuću povratnika
U porodičnoj kući povratnika Radovana Džolića u Tučepu kod Osojana tokom noći izbio je požar koji je napravio veliku materijalnu štetu. Uzrok požara prema rečima Džolića su bojler i instalacija u kupatilu. Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković obećao je saniranje pričinjene štete.
  • 20.01.2022
Požar u stambenoj zgradi u Lapljem Selu
U jednoj od stambenih zgrada u Lapljem Selu izbio je požar. Kako javlja novinarka RTV Kim sa lica mesta, vatrogasci pokušavaju da ugase vatru koja je zahvatila dva stana i krov ove zgrade. Pričinjena je velika materijalna šteta.
  • 20.01.2022
Nesreća u Bugarskoj, povređeno 29 putnika sa Kosova
U saobraćajnoj nezgodi u Bugarskoj povređeno je 29 putnika sa Kosova, od kojih je šestoro dece, kada se autobus u kome su bili sudario sa kamionom u gradu Ćustendil.
  • 18.01.2022