"Dok je ova vlast ubice Ivanovića neće biti pronađene"

"Dok su ove političke strukture izvršne i zakonodavne vlasti u Beogradu i Prištini ja ne očekujem rešavanje slučaja Olivera Ivanovića", kazala je predsednica Evropskog pokreta Rada Trajković, komentarišući istragu.

Podeli ovaj članak sa:
  • Rada Trajković (Foto arhiva Kim)

Rada Trajković je pesimista po pitanju otkrivanja ubica Olivera Ivanovića. Kaže da ne veruje u istragu koja se vodi, podsetivši da je ubistvo izvrešeno "u sred bela dana", u Severnoj Mitrovici, gradu sa većinski srpskim stanovništvom i to u blizini srpskih policajaca.

Trajkovićeva je podsetila na izjavu Olivera Ivanovića iz oktobra prošle godine u kojoj je on upozorio na Milana Radoičića i lošu bezbednosnu situaciju u Mitrovici.

"Oliver je govorio da mu opasnost ne preti od Albanaca već od Srba, navodeći direktno Radoičića. Od onoga što je bio njegov politički cilj, a to je da od mafije otrgne politiku, od ovoga što se sada dešava, a to je da je taj Radoičić i dalje čovek koji je jedan od važnih ljudi sa kojim se sastaje lider izvršne vlasti Kosova Ramuš Haradinaj i koga nikada ne mimoilaze predstavnici izvršne vlasti Vlade Srbije", kazala je u izjavi za RTV Kim.

Ostale vesti

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane