Vesti
Hronika

Božović: Ubica pred lice pravde, ko god to bio

„Institucije treba da rade svoj posao i najbitnije je da se ubica Olivera Ivanovića izvede pred lice pravde, ko god to bio“, kaže Ksenija Božović, komentarišući navode medija o raspisivanju međunarodne poternice za Milanom Radoičićem.
Božović: Ubica pred lice pravde, ko god to bio
Ksenija Božović (Foto Kim arhiva)

Potpredsednica GI SDP Ksenija Božović kazala je za RTV Kim da je o navodnoj međunarodnoj poternici čula preko medija, ali da ne zna detalje.

„Već dva dana je udarna vest, što je potvrdio i tužilac, da je raspisan međunarodni nalog za isporuku nekih lica vezano za ubistvo Olivera Ivanovića. Mi samo možemo da kažemo da institucije treba da rade svoj posao, a najbitnije je da se ubica Olivera Ivanovića, ko god to bio, izvede pred lice pravde i odgovara za mučko ubistvo najuticajnijeg lidera Srba na Kosovu i Metohiji“, kratko je prokomentarisala Ksenija Božović.Ostale vesti

Stradao američki vojnik na Kosovu
Američki Sekretarijat za odbranu saopštio je u ponedeljak da je dvadesetogodišnji pripadnik američke vojske, koji je služio u mirovnoj misiji na Kosovu, izgubio život.
  • 07.07.2020
Policija pronašla i vratila ukradenu stoku u selu Crepulja
Krađa dva grla stoke, od strane nepoznatih lica, izvršena je noćas nešto posle ponoći u selu Crepulja u opštini Zubin Potok, potvrdio je za Radio Kontakt Plus portparol Kosovske policije za region Sever, poručnik Branislav Radović.
  • 04.07.2020
Priština: Preminulo šest osoba od koronavirusa
U Prištini je danas od posledica koronavirusa preminulo šest pacijenata, saopštilo je Ministarstvo zdravlja.
  • 04.07.2020
Zvaničnik DPK pretio političarima i novinarima
Kosovska policija pokrenula je istragu posle pretnji koje je nekolicini političara i novinara uputio zvaničnik Demokratske partije Kosova Gani Koči. Bivši zamenik ministra je na Fejsbuku napisao da ih ”treba zaliti betonom”, jer su deo ”srpske septičke jame”.
  • 04.07.2020
Komšijski obračun kod Lipljana – jedna žrtva, petoro ranjenih
Jedna osoba je podlegla ranama dobijenim iz vatrenog oružja, a petoro ranjenih je prebačeno u Klinički centar u Prištini nakon pucnjave koja se danas dogodila u selu Veliki Alas kod Lipljana.
  • 03.07.2020
Gračanica: Opljačkana porodica Andrejević
Nepoznati počinioci opljačkali su kuću Nikole i Milice Andrejević u ulici Arsenija Čarnojevića u Gračanici i iz nje ukrali određenu svotu novca i nakita. Porodicu Andrejević posetio je gradonačelnik Srđan Popović koji je kazao da će opština sazvati Odbor za bezbednost povodom sve učestalijih krađa.
  • 03.07.2020