Božović: Ko god je umešan, mora da odgovara

Ksenija Božović, nekadašnja bliska saradnica Olivera Ivanovića kazala je za RTV Kim da je o podizanju optužnica saznala iz medija i da još uvek ne zna o kojim licima se radi. Ipak, kaže da, ko god da je u pitanju moraće da odgovara.

Podeli ovaj članak sa:
 • Ksenija Božović (Foto Kim arhiva)

„Ne sumnjam u rad Tužilaštva. Ja očekujem da te optužnice budu uručene, da vidimo o kojim licima se radi, ipak da sačekamo da vidimo protiv koga su te optužnice podignute. Ima puno spekulacija, puno dezinformacija. Ja bih da sačekamo da stignu te optužnice i da vidimo šta u tim optužnicama piše“.

Božovićeva je kazala da po pitanju ubistva isto misli i nakon više od 22 meseca.

„Ko god je bio umešan u ubistvo Olivera Ivanovića, on mora da odgovara, ali za sve to, pa čak i za te optužnice moraju da postoje dokazi“.

Kaže da institucije moraju da rade svoj posao. „Bilo smo na saslušanju, imali smo kontakte sa tužiocem koji radi na slučaju ubistva Olivera Ivanovića i mi smo rekli da je on čovek profesionalac i da ukoliko ne bude dozvolio da se uključi politika on će na kraju istrajati u svemu kao što je obećao“, kazala je Božovićeva.

Ostale vesti

 • Todosijević osuđen na dve godine zatvora, sledi žalba

  Todosijević osuđen na dve godine zatvora, sledi žalba

  Bivši ministar administracije i lokalne samouprave u Vladi Kosova, Ivan Todosijević, osuđen je danas u Osnovnom sudu u Prištini na 2 godine zatvora zbog „podsticanje na nacionalnu, rasnu, versku mržnju, nemir ili netoleranciju“, potvrdio je za KoSSev advokat, Nebojša Vlajić.

 • Lažna vest o smrti Silvane Arsović

  Lažna vest o smrti Silvane Arsović

  Vest koja se pojavila na albanskom portalu Indeksonline o tome da je sekretarica pokojnog Olivera Ivanovića Silvana Arsović preminula je lažna, potvrdila je za našu televiziju potpredsednica GI SDP Ksenija Božović.

 • „Ubijanjem novinara, ubijena je demokratija“

  „Ubijanjem novinara, ubijena je demokratija“

  U drugom panelu Konferencije o nestalim i ubijenim novinarima na Kosovu govori se o institucionalnoj odgovornosti o rešavanju slučajeva ubijenih i nestalih novinara na Kosovu. „Šokiran sam činjenicom da broj ubijenih novinara na Kosovu nikome ništa ne znači“, kazao je Veran Matić, predsednik Komisije za istrage ubijenih i nestalih novinara u Srbiji.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane