Vesti
Hronika

Božović: Ko god je umešan, mora da odgovara

Ksenija Božović, nekadašnja bliska saradnica Olivera Ivanovića kazala je za RTV Kim da je o podizanju optužnica saznala iz medija i da još uvek ne zna o kojim licima se radi. Ipak, kaže da, ko god da je u pitanju moraće da odgovara.
Božović: Ko god je umešan, mora da odgovara
Ksenija Božović (Foto Kim arhiva)

„Ne sumnjam u rad Tužilaštva. Ja očekujem da te optužnice budu uručene, da vidimo o kojim licima se radi, ipak da sačekamo da vidimo protiv koga su te optužnice podignute. Ima puno spekulacija, puno dezinformacija. Ja bih da sačekamo da stignu te optužnice i da vidimo šta u tim optužnicama piše“.

Božovićeva je kazala da po pitanju ubistva isto misli i nakon više od 22 meseca.

„Ko god je bio umešan u ubistvo Olivera Ivanovića, on mora da odgovara, ali za sve to, pa čak i za te optužnice moraju da postoje dokazi“.

Kaže da institucije moraju da rade svoj posao. „Bilo smo na saslušanju, imali smo kontakte sa tužiocem koji radi na slučaju ubistva Olivera Ivanovića i mi smo rekli da je on čovek profesionalac i da ukoliko ne bude dozvolio da se uključi politika on će na kraju istrajati u svemu kao što je obećao“, kazala je Božovićeva.Ostale vesti

Ranjeni policajac iz Vrbovca van životne opasnosti
Povređeni policajac Zoran Jović iz sela Vrbovac u opštini Klokot, nalazi se u Kliničko-bolničkom centru u Prištini i njegovo zdravstveno stanje je stabilno, saopštila je Kosovska policija.
  • 29.03.2020
Policija: Srbin iz Čaglavice nije pretio Tačiju
Srbin I.L. iz Čaglavice, koji je danas priveden, nije pretio kosovskom predsedniku Hašimu Tačiju, saznaje RTV Kim u Policiji u Gračanici.
  • 28.03.2020
Ranjeni policajac iz Vrbovca u teškom stanju
Pripadnik Kosovske policije Zoran Jerinić, ranjen je danas oko 13 časova u selu Vrbovac u opštini Klokot hicem iz pištolja.
  • 28.03.2020
Opljačkane srpske porodice u selima Banje i Osojane
Pljačka koja se prethodne noći dogodila u selima Banje u opštini Srbica i Osojane u opštini Istok, i pored zabrane kretanja, koja je na snazi uznemirila je meštane ovih sela.
  • 28.03.2020
Uhapšen muškarac zbog pretnji Tačiju

Kosovska policija uhapsila je K.P. (40) iz mitrovičkog regiona nakon što je juče preko društvenih mreža uputio pretnje kosovskom predsedniku Hašimu Tačiju.

  • 27.03.2020
Novake: Obijene još tri povratničke kuće
U povratničkom selu Novake, kod Prizrena, obijene su još tri kuće. Ministar za zajednice i povratak u kosovskoj Vladi Dalibor Jevtić je uputio apel Policiji Кosova da pronađe i kazni počinioce.
  • 25.03.2020