Vesti
Hronika

Bivši pripadnik OVK Bahri Gaši pozvan u Hag

Specijalno tužilaštvo za ratne zločine Oslobodilačke vojske Kosova (OVK) u Hagu pozvalo je, bivšeg pripadnika OVK Bahria Gašija u svojstvu osumnjičenog.
Bivši pripadnik OVK Bahri Gaši pozvan u Hag
Zgrada Specijalnog suda u Hagu (Foto RSE)

Gaši je na Fejsbuku objavio da je poziv primio juče i da će se pred Tužilaštvom pojaviti kao osumnjičeni.

“Draga porodico i prijatelji, želeo bih da vas obavestim da sam juče 16.01.2020. dobio poziv da se pojavim pred Specijalnim tužiocem u Hagu u svojstvu osumnjičenog”, objavio je Gaši.Ostale vesti

Obijena kuća u Donjoj Gušterici
Lopovi su sinoć oko 21 čas upali u kuću M. Filipovića u Donjoj Gušterici i odneli zlato u vrednosti oko 3.000 evra i 400 evra u kešu.
  • 27.09.2020
Odlazak Bogoljuba Marinkovića Bogija
Danas je u Gračanici sahranjen Bogoljub Bogi Marinković (1959-2020) istaknuti član Amaterskog pozorišta „Janićije Popović“, glumac amater, aktivista u pozorišnom amaterizmu i radnik Doma kulture „Gračanica“.
  • 26.09.2020
Radnik Trepče preminuo usled teških povreda
Jedan radnik RMHK "Trepča" u Leposaviću, preminuo je danas nakon što je teško povređen mašinom za rad.
  • 25.09.2020
Napeto ispred kancelarije veterana OVK
Nakon današnjeg hapšenja lidera ratnih veterana OVK Hisnija Gucatija, ispred kancelarije ovog udruženja okupio se veći broj ljudi, a situacija je iz časa u čas sve napetija, prenosi Reporteri.
  • 25.09.2020
Optužnica za ubistvo Olivera Ivanovića vraćena na ponovni postupak
Na osnovu žalbi odbrane optuženih za ubistvo Olivera Ivanovića, Apelacioni sud je doneo odluku da predmet vrati na početak, potvrdila je za RTV Kim branilac optužene Silvane Arsović, advokat Jovana Filipović.
  • 25.09.2020
Saobraćajna nezgoda na putu Gračanica - Laplje Selo
Kod arheološkog nalazišta Ulpijana u Gračanici danas posle 13 sati došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj su povređene četiri osobe, saznaje RTV Kim.
  • 23.09.2020