Vesti
Hronika

Akcije hapšenja na Kosovu

Specijalna jedinica Kosovske policije sinoć je izvela više akcija hapšenja na teritoriji Kosova u kojima su privedene 24 osobe.
Akcije hapšenja na Kosovu
Mitrovica (Foto kimenovine.wordpress)

Za 13 uhapšenih je određena mera pritvora, dok su dve osobe osuđene, piše Indeksonlajn.

Akcija hapšenja sprovedena je i u južnoj Mitrovici, a osim potvrde ove informacije portparol kosovske policije Daut Hodža izjavio je da ne može dati više detalja.

„U toku je policijska operacija. Kako ne bismo oštetili proces ili omeli postizanje ciljeva policije, sada ne možemo dati više detalja“, izjavio je Hodža .

Iz drugih izvora Indeksonlajn je došao do saznanja da je akcija bila povezana sa trgovinom ljudima i prostitucijom.Ostale vesti

Preminuo slikar Zoran Furunović
Jedan od najpoznatijih savremenih srpskih i kosovsko-metohijskih slikara Zoran Furunović, preminuo je u 67. godini u Beogradu.
  • 24.02.2020
Fizički napad u severnom delu Mitrovice
Kosovska policija saopštila je danas da je jedno lice povređeno u severnom delu Mitrovice kada su ga u subotu ujutro napale nepoznate osobe.
  • 23.02.2020
Preminuo Zoran Modli, čuveni radijski novinar
Radio Laguna je objavila da je preminuo radio novinar i nekadašnji pilot Zoran Modli (71).
  • 23.02.2020
Pljačka u Banjskoj kod Zvečana, kradljivci odneli više od 2.000 evra
Iz porodičnog doma Srbina u selu Banjska nadomak Zvečana nestalo je više od dve hiljade evra u novcu i zlatni nakit čija je vrednost oko 200 evra, potvrdio je za Kosovo Onlajn portparol Kosovske policije za region Sever Branislav Radović.
  • 22.02.2020
KM:Saslušan napadač na srpskog mladića
Pripadnici Kosovske policije otkrili su danas maloletnog Albanca E.M. (2003), koji je prošle godine na glavnom ibarskom mostu u Severnoj Mitrovici, nožem napao maloletnog Srbina D.B. i tom prilikom mu naneo teške telesne povrede.
  • 21.02.2020
Vinka Radosavljević osuđena uslovno zbog korišćenja službenog automobila
Osnovni sud u Mitrovici osudio je na šestomesečnu uslovnu kaznu zatvora, načelnicu pećkog okruga, Vinku Radosavljević, zbog korišćenja službenog automobila u privatne svrhe 2018. godine kada je vršila funkciju savetnice u Ministarstvu lokalne samouprave u kosovskoj vladi, prenosi Zakletva za pravdu. 
  • 20.02.2020