Vesti
Hronika

14 osoba povređeno od zalutalih metaka i pirotehnike

Novogodišnja noć na Kosovu protekla je relativno mirno, kažu u policiji. Od posledica lošeg rukovanja pirotehničkim sredstvima i od zalutalih metaka povređeno je 14 osoba.
14 osoba povređeno od zalutalih metaka i pirotehnike
Foto Alo.rs

Portparol Kosovske policije Baki Keljani potvrdio je za KIM radio da je policija zabeležila slučajeve nepravilne upotrebe pirotehničkih sredstvava, što je dovelo do povređivanja ljudi.

Zabeleženi su i slučajevi u kojima su osobe povređene od zalutlih metaka. Prema podacima policije, povređeno je 14 ljudi.

Keljani je rekao i da su prijavljena 4 slučaja oštećenja vozila. Manja oštećenja na automobilima prouzrokovala je pirotehnika koja je ispaljivana u novogodišnjoj noći, kazao je Keljani.Ostale vesti

Specijalno tužilaštvo u Prištini povuklo nalog za hapšenje Milana Radoičića
Osnovni sud u Prištini odobrio je zahtev Specijalnog tužilaštva za povlačenje naloga za hapšenje Milana Radoičića koji je osumnjičen za krivično delo "učešće ili organizacija organizovane kriminalne grupe", prenosi RTS.
  • 28.02.2021
Gračanica: I večeras skup podrške za privedene mladiće
I večeras se oko 50 građana samoinicijativno okupilo ispred policijske stanice u Gračanici kako bi pružilo podršku sedmorici privedenih dečaka zbog tuče u Lapljem Selu.
  • 28.02.2021
Izgorela kuća u selu Kaljin, kod Leposavića
U selu Kaljin, u opštini Leposavić, danas je izgorela kuća usled loših električnih instalacija. Pričinjena je velika materijalna šteta. Žrtava, međutim, nije bilo, zahvaljujući komšijama koji su, nepokretnu stariju osobu izvukli kroz prozor kuće zahvaćene plamenom.
  • 28.02.2021
Priveden osumnjičeni koji je povredio mladića u Severnoj Mitrovici

Muškarac A. S. (1997) albanske nacionalnosti, sa prebivalištem na Kosovu, koji je sinoć oko 22 časa u severnom delu Mitrovice povredio mladića M. M. (1995), priveden je zbog krivičnog dela “ubistvo u pokušaju”, potvrdio je za Radio Kontakt Plus portparol Kosovske policije za region Sever, poručnik Branislav Radović.

  • 28.02.2021
I večeras protestovali vršnjaci privedenih mladića
Veliki broj omladinaca okupio se i večeras ispred policijske stanice u centru Gračanice u znak protesta zbog pritvaranja sedmorice omladinaca koji su učestvovali u tuči u Lapljem Selu.
  • 27.02.2021
Gračanica: Manji skup ispred policijske stanice
I večeras se manji broj građana, uglavnom mlađih, samoinicijativno okupio ispred policijske stanice u Gračanici kako bi pružio podršku sedmorici privedenih dečaka zbog tuče u Lapljem Selu.
  • 26.02.2021