Vesti
Hronika

14 osoba povređeno od zalutalih metaka i pirotehnike

Novogodišnja noć na Kosovu protekla je relativno mirno, kažu u policiji. Od posledica lošeg rukovanja pirotehničkim sredstvima i od zalutalih metaka povređeno je 14 osoba.
14 osoba povređeno od zalutalih metaka i pirotehnike
Foto Alo.rs

Portparol Kosovske policije Baki Keljani potvrdio je za KIM radio da je policija zabeležila slučajeve nepravilne upotrebe pirotehničkih sredstvava, što je dovelo do povređivanja ljudi.

Zabeleženi su i slučajevi u kojima su osobe povređene od zalutlih metaka. Prema podacima policije, povređeno je 14 ljudi.

Keljani je rekao i da su prijavljena 4 slučaja oštećenja vozila. Manja oštećenja na automobilima prouzrokovala je pirotehnika koja je ispaljivana u novogodišnjoj noći, kazao je Keljani.Ostale vesti

“Mitropolit Amfilohije najveći sledbenik Kosovskog zaveta”
“Na Kosovu i Metohiji mitropolit Amfilohije je prepoznat kao patrijarh Pavle, kao čovek koji je u svakoj našoj kući, kao čovek čiju ljubav nećemo moći da zaboravimo i ona će biti naša nada u opstanak”, kazao je književnik i novinar Živojin Rakočević.
  • 30.10.2020
Sahrana mitropolita Amfilohija u nedelju u kripti Sabornog hrama u Podgorici
Episkopski savet Srpske pravoslavne crkve u Crnoj Gori saopštio je da će mitropolit Amfilohije biti sahranjen u nedelju, 1. novembra, u kripti Sabornog hrama u Podgorici.
  • 30.10.2020
“Mitropolit je bio figura koju niko nije mogao da zaobiđe”
Mitropolit Amfilohije koji je preminuo od posledica koronavirusa smatrao se jednim od najmoćnijih ljudi Srpske pravoslavne crkve. Na čelu Mitropolije crnogorsko-primorske bio je 30 godina.
  • 30.10.2020
Preminuo mitropolit Amfilohije
Jutros u 8:20 časova, u Кliničko-bolničkom centru Crne Gore, preminuo je mitropolit crnogorsko primorski Amfilohije Radović, potvrdila je Mitropolija.
  • 30.10.2020
Opljačkano srpsko domaćinstvo u Plemetini kod Obilića
Domaćinstvo Veljka Vuksanovića opljačkano je u selu Plemetina kod Obilića, a nepoznate maskirane osobe odnele su vredne delove mehanizacije i alata.
  • 27.10.2020
Čaglavica: Nelegalno posedovanje oružja
Na kružnom toku u Čaglavici, u subotu, oko 20:00 časova privedene su dve osobe zbog nelegalnog posedovanja oružja, saopštila je kosovska policija. Nakon saslušanja lica su oslobođena.
  • 25.10.2020