• Suvi Lukavac: Napadnuta dvojica mladića i jedna žena

  Srpske mladiće napali su nožem i povredili pripadnici Aškalijske zajednice u Suvom Lukavcu. Automobil srpskih mladića potpuno je polupan, a u međuvremenu je napadnuta i majka jednog od žrtava dok putovala na posao, javlja Radio Goraždevac.

 • Uhapšen vozač koji nije hteo da zaustavi vozilo sa tinejdžerkama

  Vozač koji je prekjuče u Gračanici primio u svoj auto tri učenice Medicinske škole a potom odbio da zaustavi vozilo, je uhapšen zbog seksualnog uznemiravanja, potvrdio je za RTV Kim komandir stanice Policije Kosova u Gračanici Bratislav Trajković.

 • ’’Ubica Olivera Ivanovića se mora pronaći’’

  Još uvek nema zvaničnih informacija o počioniocu i nalogodavcu ubistva lidera GI SDP Olivera Ivanovića u Kosovskoj Mitrovici, iako je od egzekucije prošlo 15 meseci. Iz njegove stranke poručuju "da se ubica Olivera Ivanovića mora pronaći".

 • Srpske srednjoškolke doživele incident prilikom stopiranja

  Tri srpske srednjoškolke koje su danas stopirale u Gračanici do škole, koja se nalazi na pet kilometara, udaljenom Lapljem Selu, prevezao je Albanac, koji potom nije hteo da zaustavi automobil. Ovaj slučaj je za RTV Kim potvrdio Bratislav Trajković komandir policijske stanice u Gračanici.

 • Preminula Mirjana Marković

  Udovica nekadašnjeg predsednika Srbije i SRJ Slobodana Miloševića, Mirjana Marković, preminula je u Rusiji u 77. godini života.

 • Bačena bomba u Zubinom Potoku, pričinjena materijalna šteta

  Nepoznata osoba sinoć, malo nakon ponoći, bacila je eksplozivnu napravu na magistralnom putu u Donjem Jasenoviku, u opštini Zubin Potok. Usled eksplozije pričinjena je materijalna šteta na obližnjim stambenim i poslovnim objektima. Povređenih nije bilo.

 • Vozilo Hitne pomoći vraćeno sa Merdara

  Sanitetsko vozilo Hitne pomoći iz Lapljeg Sela vraćeno je sa administrativnog prelaza Merdare uz obrazloženje „da nijedno državno vozilo ne sme napustiti teritoriju Kosova bez odobrenja Vlade Kosova, odnosno ministarstva zdravlja“, kazala je za RTV Kim dr Marina Marković Madić.

 • Uhapšen zbog sumnje da je falsifikovao potvrdu o statusu veterana OVK

  U jeku svakodnevnih napisa prištinskih medija o „lažnim veteranima“ – slučaju u kom se, prema optužnici tužilaštva, dovodi u pitanje status „veterana OVK“ za više od 19000 ljudi, Kosovska policija saopštila je da je uhapsila još jednu osobu okrivljenu za falsifikovanje potvrde o upravo ovom statusu.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane