• Mitrovica: Napadnut maloletnik u ulici Oslobođenja

  Dvanaestogodišnji Albanac, napadnut je od strane nepoznatih lica u ulici Oslobođenja u severnom delu Mitrovice, potvrdio za Kontakt Plus radio, regionalni portparol Kosovske policije, poručnik Branislav Radović.

 • Tači u Račku: Srbija izvršila genocid

  Predsednik Kosova boravio je danas u Račku i odatle poručio da se tu dogodio „vrhunac masakra srpske države protiv civilnog stanovništva na Kosovu“.

 • Optužnica za ubistvo Ivanovića u kosovskim medijima

  Samo nekoliko sati nakon što su advokati dvojice optuženih u slučaju ubistva Olivera Ivanovića, Mahmut Haljimi i Faruk Korenica za KoSSev još jednom potvrdili da im optužnica još uvek nije dostavljena, prištinski portal Gazeta Express, ekskluzivno je objavio fotografije navodne optužnice i njenog sadržaja uz najavu da će danas „ekskluzivno“ javnosti predočiti i izjavu zaštićenog svedoka.

 • Marko Rošić prebačen u pritvornu jedinicu u Severnoj Mitrovici

  Jedan od šestoro optuženih za umešanost u ubistvo Olivera Ivanovića, Marko Rošić, prebačen je u petak u pritvornu jednicu u Severnoj Mitrovici, potvrdio je za KoSSev, Rošićev advokat, Mahmut Haljimi. Rošić je u Mitrovicu prebačen iz zatvora visoke bezbednosti u selu Grdovce kod Podujeva.

 • Kadri Veselji sutra u Hagu

  Lider Demokratske partije Kosova Kadri Veselji trebalo bi sutra da se nađe u Hagu gde će ga saslušati istražitelji Specijalnog suda za zločine Oslobodilačke vojske Kosova, prenosi Gazeta Ekspres.

 • „Imamo pravo da znamo gde su naši nestali“

  Resursni centar za nestala lica danas je u Prištini održao debatu pod nazivom „Pitanja nestalih lica na raskrsnici“. Organizatori Milorad Trifunović i Bajram Ćerkini složili su se da svako ima pravo da zna šta je sa nestalim i kidnapovanim osobama.

 • Obijene kancelarije udruženja novinara Kosova u Prištini

  Udruženje novinara Srbije (UNS) i UNS na Kosovu osudili su obijanje prostorija Udruženja novinara Kosova koje se nalaze u zgradi Javnog stambenog preduzeća u centru Prištine i traže da kosovska policija pronađe počinioce i utvrdi motive ovog krivičnog dela.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane