• U požaru u Žitkovcu izgorelo nisko rastinje

  U požaru koji je danas oko 14 časova izbio u ataru sela Žitkovac nadomak Zvečana na severu Kosova izgorelo je nisko rastinje na nekoliko imanja koja su u privatnom vlasništvu.

 • Na Merdaru zaplenjenа marihuanа, oružje i cigarete

  Carinici Srbije u saradnji sa policijom, zaplenili su marihuanu, oružje, municiju, duvan i cigarete, koje je nemački državljanin pokušao da prokrijumčari dolazeći iz pravca Kosova, na kontrolnom punktu Merdare.

 • Uzorci koverata iz Srbije poslati u inostranstvo

  Uzorci koverti sa glasovima iz Srbije za prevremene kosovske parlamentarne izbore poslati su na laboratorijsku analizu u inostranstvo, rekao je Artan Grantoli, iz kosovskog tužilaštva. On je odbio da otkrije u koju zemlju su koverte poslate.

 • Hodža: Akcija izvedena po nalogu Specijalnog tužilaštva

  Specijalni tužilac Sulja Hodža izjavio je da je jutrošnja specijalna operacija upada 100 pripadnika specijanih jedinica na severu Kosova izvedena po nalogu Specijalnog tužilaštva, a izvršilac je Odeljenje za teška krivična dela prištinskog Osnovnog suda, prenosi Tanjug.

 • Severna Mitrovica: Naoružan upao u kafanu

  Kosovska policija uhapsila je tridesetrogodišnjeg muškarca A. I. srpske nacionalnosti, koji je pod dejtsvom alkohola naoružan upao u kafanu „Centar“ u Kosovskoj Mitrovici, potvrdio za Radio Kontakt plus portparol Kosovske policije za region Sever, poručnik Branislav Radović.

 • Preminuo dr Nebojša Milovanović

  Istaknuti lekar, humanista, direktor Doma zdravlja u Donjoj Gušterici dr Nebojša Milovanović, iznenada je preminuo noćas u 56. godini života. Doktor Nebojša Milovanović bio je dugogodišnji lekar u Domu zdravlja u Donjoj Gušterici i direktor Regionalne bolnice pri opštini Gračanica.

 • Preminuo glumac Zdravko Maletić

  Zdravko Maletić, glumac Knjaževsko-srpskog teatra u Kragujevcu, preminuo je iznenada, u 47. godini života od srčanog udara.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane