• "Oliver smetao mračnim krugovima"

  Iguman manastira Visoki Dečani otac Sava Janjić sedam meseci nakon ubistva lidera GI SDP Olivera Ivanovića smatra da je on predstavljao smetnju određenim mračnim strukturama.

 • Miroslav Ivanović: Oliver je politički uklonjen

  Brat ubijenog predsednika Građanske inicijative "Srbija, demokratija, pravda", Olivera Ivanovića, i sudija Apelacionog suda Kosova, Miroslav Ivanović, je ocenio da misli da je to ubistvo izvedeno "smišljeno, profesionalno i sa političkom pozadinom".

 • Potraga za navodnim grobnicama u Ugljaru

  Već dva dana ekipe forenzičara iz Prištine uz asistenciju Kosovske policije na nekoliko lokacija na teritoriji opštine Gračanica istražuju mesta na kojima bi navodno mogla biti pokopana tela Albanaca koji su stradali tokom ratnih dešavanja 1998. i 1999. godine.

 • "Probuditi uspavanu pravdu za kosmetske žrtve"

  Udruženje porodica kidnapovanih i ubijenih na KiM danas je, u prisustvu ministra spoljnih poslova Ivice Dačića i drugih zvaničnika, obeležilo 15 godina od zločina nad srpskom decom u Goraždevcu, uz podesćanje da za zločine nad Srbima niko nije odgovarao.

 • 15 godina od ubistva dece u Goraždevcu

  Danas se navršava 15 godina od tragedije u Goraždevcu, kada su nepoznate osobe iz automatskog oružja pucale na grupu od oko 50 dece i mladih.

 • Jović: Danas se sećamo zločina bez kazne

  „Danas je tužan dan za svakog Srbina, iz prostog razloga što se danas sećamo i nedužno streljane dece ovde u Goraždevcu, ali se sećamo i svih drugih zločina nad našim narodom iz svog bezumlja koji su počinjeni od 1999 godine.“, rekao je Damnjan Jović iz Kancelarije za KiM koji je danas boravio u Goraždevcu na obeležavanju petnaeste godišnjice od ubistva i ranjavanja dece na Bistrici.

 • Prećeno porodici kosovskog predsednika

  Jedna osoba iz sela Jablanica kod Kline, uhapšena je pre dva dana zbog sumnje da je pretila porodici predsednika Hašima Tačija u selu Buroja, opština Srbica.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane