Zbog kvara na vodovodnoj mreži tri sela bez vode

Zbog kvara na vodovodnoj mreži, meštani Gračanice,Lapljeg Sela i Preoca ostaće bez vode do sutra, saopšteno je iz Odeljenja javnih službi opštine Gračanica.

Podeli ovaj članak sa:
 • Ilustracija (Foto Autentik)

„Zbog pucanja cevi u Gračanici, kod pruge, vodovod je obavestio Opštinu Gračanica da će u popodnevim časovima zaustaviti vodosnabdevanje za Gračanicu, Laplje Selo i Preoce“, kazao je u telefonskoj izjavi za RTV Kim direktor Odeljenja javnih službi u Opštini Gračanica Vladica Trajković.

"Otklanjanje kvara se očekuje sutra u prepodnevim satima", dodao je Trajković.

Jutros je došlo do pucanja cevi u Lapljem Selu, pa su ova dva kvara prouzrokovala slabiji pritisak vode na jednom delu teritorije takozvane centralne enklave na Kosovu.

Iz Odeljenja javnih službi potrošačima je upućeno izvinjenje zbog neugodnosti i najavljeno ulaganje maksimalnih napora da kvar što pre bude otklonjen.

 

Ostale vesti

 • "Još jedan pokušaj asimilacije Srba na Kosovu"

  Univerzitet u Prištini sa privremenim sedištem u Kosovskoj Mitrovici ocenio je danas da je najnovija najava prištinskih vlasti o promeni statusa tog univerziteta još jedan u nizu pokušaja asimilacije Srba sa Kosova i gušenja njihovih osnovnih ljudskih prava.

 • Tri plus za rad integrisanog pravosuđa na severu

  Tri plus za rad integrisanog pravosuđa na severu

  Sedamnaest meseci nakon integrisanja provosuđa na severu Kosova različita su mišljenja o uspešnosti tog dela Briselskog sporazuma. Uprkos, otežanim uslovima, sudstvo funkcioniše, složili su se učesnici konferencije "Integradija pravosuđa na severu" koju je u Prištini organizovao "Aktiv".

 • „Treba negovati svoj, ali i učiti jezike drugih“

  „Treba negovati svoj, ali i učiti jezike drugih“

  NVO „Mlada aktivna Gračanica“ od nedavno je počela sa besplatnim časovima engleskog jezika. Jedan od ciljeva je, kako kažu, da se mladima olakša komunikacija sa komšijama Albancima. Međutim, poverenik za jezike pri Kancelariji premijera Kosova Slaviša Mladenović smatra da bi im učenje drugih jezika, poput albanskog u znatnoj meri olakšalo život.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane