Zbog kvara na mreži Gračanica bez vode od jutros

U Gračanici od jutros nema vode. Iz optištine navode da je u pitanju kvar i da ekipe na terenu pokušavaju da ga saniraju.

Podeli ovaj članak sa:
 • Ilustracija (Foto Kim)

Od ranog jutra meštani Gračanice su bez vode. Kako je za RTV Kim potvrđeno iz Odeljenja javnih službi Opštine u pitanju je kvar.

„nisu nikakve restrikcije, već je u pitanju kvar na glavnoj mreži na putu za Sušicu. Ekipe su na terenu i pokušavaju da otkriju na kom mestu je tačno kvar kako bi izbegli iskopavanje puta. Očekujem da će uskoro pronaći i sanirati taj kvar“, kazao je za Kim direktor Javnih službi Vladica Trajković.

Trajković se nada da će meštani Gračanice dobiti vodu u roku od dva sata.

Ostale vesti

 • Bez kvalitetnog semena nema dobrog roda

  Bez kvalitetnog semena nema dobrog roda

  Porodica Jovanović iz Ugljara počela je 2000. godine da proizvodi povrće u zaštićenom prostoru. Najpre su za svoje potrebe proizvodili rasad, ali se potom potražnja proširila. Ista sudbina zadesila je i njihove plastenike. Jovanovići su bili pioniri u ovom poslu u svom okruženju.

 • Štapovi i kostimi za male balerine

  Štapovi i kostimi za male balerine

  Školu baleta, koja u Gračanici postoji već dve godine, pohađa oko 70 devojčica sa centralnog Kosova. Juče je male balerine posetio predsednik opštine Gračanica Srđan Popović koji im je uručio baletske štapove i kostime.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane