Vesti
Društvo

Uklonjeni džakovi semenskog materijala ispred Radio Gororaždevca

Sa ulaza u zgradu Doma kulture u Goraždevcu danas je uklonjena semanska roba, koja je tokom vikenda tu bila postavljena.

Uklonjeni džakovi semenskog materijala ispred Radio Gororaždevca
Dom kulture u Goraždevcu (Foto Radio Goraždevac)

Nekoliko tona semenske pšenice tokom vikenda su na samom ulazu Doma kulture odložili radnici Privremenog organa za Peć, na šta je reagovao Radio Goraždevac, čije se prostorije nalaze unutar ove zgrade.

Dom kulture u Goraždevcu decenijama unazad propada, jer o njemu niko ne vodi računa, a često i zbog neadekvatne namene.

Polupani prozori, trule daske i oronula fasada su vidljivi na objektu, koji je nekada bio simbol svih kulturno-umetničkih dešavanja.Ostale vesti

Osmaci polažu kombinovani test
Budući srednjoškolci su testom iz maternjeg jezika počeli polaganje male mature, juče su polagali test iz matematike, a danas polažu kombinovani test.
  • 28.06.2022
Za cent skuplji litar dizela na Kosovu
Kosovsko ministarstvo industrije, preduzetništva i trgovine objavilo je maksimalne tržišne cene naftnih derivata koje važe 24 sata.
  • 28.06.2022
Obeležen Dan Prištinskog univerziteta
Svečanom akademijom, danas je na Fakultetu tehničkih nauka obeležen Dan Univerziteta u Prištini sa privremenim sedištem u Kosovskoj Mitrovici.
  • 28.06.2022
Osmaci polagali test iz matematike
Budući srednjoškolci su juče ispitom iz maternjeg jezika počeli polaganje male mature. Danas je test iz matematike, a u sredu kombinovani test. Završni ispit polaže se u 522 škole, od 1.260 koliko je bilo planirano, pošto je tako odlučeno iz bezbednosnih razloga.
  • 28.06.2022
Jovanović: Na pola sam puta da zaplačem
"Vidite i sami koliko je značajno čuti i doživeti ovakve trenutke pored ovoliko naroda na jednom ovako svetom mestu. Najviše sam, u suštini, pogođen i sve vreme sam na pola da zaplačem zbog ovih majki koje ovoliko dece rađaju i bore se da bi naša budućnost bila bolja i svetlija", rekao je u Gračanici trener i nekadašnji rukometni reprezentativac SR Jugoslavije Nedeljko Jovanović.
  • 28.06.2022
Vidovdanska priznanja majkama
Majkama sa četvoro i više dece su nakon liturgije u porti manastira Gračanice tradicionalno uručeni ordeni "Majka devet Jugovića".
  • 28.06.2022